Wie is het Nederlandse model Cindy Kimberly?

Cindy Kimberly is misschien in Nederland wat minder bekend, maar internationaal doet deze Nederlandse dame het heel goed. Van oorsprong komt ze uit Amsterdam, maar toen ze ontdekt werd woonde ze in Spanje. Cindy heeft namelijk Spaanse en Indonesische roots. Ze werd per toeval bekend toen Justin Bieber in 2015 een foto van haar plaatste met de vraag “who is this?”.

 

Met dank aan de post werd Cindy benaderd door verschillende modellenbureaus en de rest is geschiedenis. Deze dame heeft al op heel wat grote covers gestaan, waaronder GQ en Playboy, en heeft als model opdrachten gedaan voor merken als lingeriemerk Savage x Fenty en Yves Saint Laurent.

Ondertussen heeft Cindy Kimberly ook maar liefst 6,9 miljoen volgers op Instagram die mogen genieten van de prachtige foto’s die ze post. Eerder dit jaar liet Cindy via Instagram weten dat ze dit jaar in de Sports Illustrated Swimsuit editie staat.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

Sports Illustrated Swimsuit fotoshoot

Sports Illustrated is een groot Amerikaans sporttijdschrift dat onder andere elk jaar sportprijzen uitreikt. Een andere jaarlijks iets is de uitgave van Sports Illustrated Swimsuit, wat elk jaar het meest populaire nummer is. En dat is ook niet zo gek, want in deze uitgave staan elk jaar weer een aantal hele mooie dames in bikini’s en badpakken.

Dit is de eerste keer dat Cindy Kimberly in de Sports Illustrated Swimsuit staat en daarom valt ze ook onder de categorie ‘rookie’. Dat neemt niet weg dat de foto’s echt prachtig zijn. De fotoshoot werd gedaan in het zonnige Barbados en Cindy heeft daar heel wat badpakken en bikini’s voor gepast. De hele shoot is te vinden op de site van Sports Illustrated Swimsuit en op Instagram deelde Cindy zelf de volgende foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)