Wie is Chelsey van der Heijden?

Het zou kunnen dat er bij de naam Chelsey van der Heijden wel en belletje gaat rinkelen, want zij deed in 2017 mee aan het televisie-programma Holland’s Next Top Model. Uiteindelijk heeft Chelsey het programma niet gewonnen, maar heeft dit wel zijn vruchten afgeworpen voor haar carrière als model. Zo staat zij inmiddels onder contract bij verschillende bureaus in Turkije, Italië, Duitsland en Engeland, waardoor zij de hele wereld over reist voor de mooiste shoots.

Dit levert de leukste plaatjes op wanneer je haar Instagram-profiel bekijkt. Van foto’s op de meest parelwitte stranden tot aan in de woestijn. Daarnaast heeft Chelsey ook nog Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem. Dus kunnen we wel stellen dat deze hardwerkende dame een prachtige mix is van beauty & the brains.

Naast haar glansrijke carrière als model timmert Chelsey lekker aan de weg op sociale media. Zo heeft zij inmiddels bijna 8.000 volgers weten te verzamelen op Instagram, die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s in bikini en de meest stijlvolle outfits. Met bijzondere ogen, prachtige lokken en haar afgetrainde lichaam is ze zeker een plaatje om te zien. Verder zien we op haar Instagram ook dat zij in haar vrije tijd de hele wereld rondreist met vriendinnen en geniet van fijne momenten voor haarzelf. Kortom, zij tikt alle boxen aan.

Maar wij zijn niet de enige die fan zijn van Chelsey van der Heijden. Zij is namelijk genomineerd door FHM voor de verkiezing ‘buurmeisje van het jaar 2023′ en wij zouden het dan ook meer dan terecht vinden als deze brunette de verkiezing wint. Zie hieronder de leukste Instagram-foto’s van Chelsey, want na het zien van deze foto’s kun je niet meer zonder op jouw tijdlijn en begin je iedere dag goed: