Belgische vrouwen

Als je op zoek bent naar mooie vrouwen is het een goed idee om eens te kijken buiten onze landsgrenzen. Onze zuiderburen hebben namelijk al wel vaker aangetoond dat het met de vrouwen wel goed zit. Zo kunnen we regelmatig genieten van heerlijke foto’s van Marisa Papen. Ook haar zusje lust er wel pap van. Daarnaast hebben ze de knapste wielrenster rondfietsen in de persoon van Elodie Kuijper. Nu willen we jullie laten kennismaken met de mooiste vrouw van België: Celest Decaesstecker.

View this post on Instagram

📸 @sagaj

A post shared by Celest Decaesstecker (@celest.d) on

Celest Decaesstecker is de mooiste vrouw van België

Celest Decaesstecker heeft als model een veelbelovende carrière. Echter doet ze niet alleen modellenwerk. Daarnaast is ze namelijk schoonheidsspecialiste. Ze is dus niet alleen zelf heel erg knap, maar kan de mensen om haar eens ook nog eens heel erg mooi maken.

Ze heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept

Celest Decaesstecker heeft meegedaan aan meerdere schoonheidswedstrijden, en met succes. Zo eindigde ze in de absolute top van de Miss Belgium 2020 verkiezingen. Dit is niet de enige erkenning die ze voor haar schoonheid gekregen heeft. Zo is ze ook nog eens uitgeroepen tot Miss Flanders 2020 en Miss West-Vlaanderen 2020. Gelukkig hoef je niet per se bij deze schoonheidswedstrijden aanwezig te zijn om deze knappe dame te kunnen zien schitteren. Zo plaatst ze regelmatig foto’s op haar Instagram die het humeur van elke man kan opbeuren.

Dat de meeste mannen geen genoeg kunnen krijgen van deze schoonheid hoeven wij je niet uit te leggen. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Celest Decaesstecker:

View this post on Instagram

📸 @stevenwolles

A post shared by Celest Decaesstecker (@celest.d) on

View this post on Instagram

@gunterbroodcoorens

A post shared by Celest Decaesstecker (@celest.d) on