Cast Iron House

Deze twee waanzinnige penthouses zijn ontworpen door de bekende architect Shigeru Ban. Het Cast Iron House is onderdeel van een constructie die in 1881 is opgezet en behoort tot één van de beste Cast Iron architectuur voorbeelden van de 19e eeuw. De penthouses zijn onderdeel van een complex waar voor de rest nog elf appartementen in zijn gesitueerd. Het complex beschikt daarnaast over een gym, sauna’s en stoomruimtes, een dansstudio en een yogastudio. Je hoeft hier dus niet bang te zijn dat je niet aan je ontspanning komt. De inrichting bestaat uit renewed vintage items die veel goeds doen voor de ruimte. Wij zouden het niet erg vinden om hier een tijdje te bivakkeren. Beelden van de twee penthouses vind je hieronder.

penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN penthouses New York MAN MAN

In de video hieronder is te zien hoe het dit waanzinnige project in gang is gezet en waardoor Shigeru Ban is geïnspireerd.

Ben je geïnspireerd geraakt door de luxe uitstraling die sympliciteit kan hebben en wil je je graag verder laten inspireren? Neem dan ook een kijkje in dit Londense appartement.