Wat is Cards Against Humanity?

Mocht je nou niet bekend zijn met dit fantastisch en ontzettend populaire kaartspel, laten we het even kort uitleggen voor je. Cards Against Humanity is een ‘invul’ spel dat voor urenlang plezier kan zorgen. Het spel is heel simpel. Elke ronde stelt er één speler een vraag van de zwarte kaarten, waar vervolgens alle andere op antwoorden met hun grappiste witte kaart.

 

Hierdoor krijgen je situaties als: “A romantic candlelit dinner would be incomplete without ……. ” met als antwoord: “How amazing it is to be on mushrooms“. Ook leuk om te weten is dat ze al vele uitbreidingspakketten gemaakt hebben in de opvallendste thema’s: Star Wars, Disney, Pride pack, Scary pack, Nerd Bundel, Nasty bundel en bijvoorbeeld de Glow in the dark bundel.

Verborgen kaart in het spel

Maar terug naar het onderwerp waar we het eigenlijk over hadden, de verborgen kaart in het spel. Op het internet gaat er namelijk een video viral waarin mensen de deksel van de Cards Against Humanity: The Bigger Blacker Box opensneden en er een geheimen kaart vonden. En nee, dit is geen grapje om jou de verpakking van een duur kaartspel kapot te laten snijden, wij zijn serieus. Er zit een witte antwoordkaart in de deksel van de grotere variant van het spel en dus niet in die van de normale. Geloof je ons nog steeds niet? Bekijk dan deze video maar eens:

@charlotteemilygre The Hidden Card? #cardsagainsthumanity #tiktoksecrets #viral #viraltiktok ♬ original sound – Charlotte Emily Gree