Leuk verjaardagscadeau

Dit bed lijkt op een camper, een slaapplek waar ieder kind maar al te blij mee zal zijn. Misschien is het dus een goed idee om je kind dit bed cadeau te geven voor om zijn volgende verjaardag te vieren. Een familiebedrijf in Engeland heeft dit bed eigenhandig in elkaar gezet. Het bestaat alleen maar uit hout wat het nog bijzonderder maakt.

Camper bed voor kind

Creatief camper bed

De makers van het bed zijn creatief omgegaan met de materialen die ze kunnen gebruiken. Zo is de rode trap die je naar boven leidt gemaakt van een surfplank. Hierboven zit nog een ander bed waar je nog een kleine in kwijt kunt. Hierdoor kan je dus ook nog eens twee vliegen in één klap slaan. Het vette aan dit bed is is dat die net op een echte camper lijkt. Natuurlijk zit er geen motor in, maar je kan wel de gele deur open- en dichtschuiven. Hierdoor kan je kind ook nog de nodige privacy krijgen.

Camper bed kan in verschillende kleuren gemaakt worden

Dit bed kan ook nog in verschillende kleuren worden gemaakt. De camper waar je elke ochtend je kind uit wakker moet maken hoeft dus niet per se geel met rood, grijs en blauw te zijn. Doordat het bed in de favoriete kleuren van je kleintje gemaakt kan worden gaat die dit gave camper bed nog leuker vinden.

Voertuig

Hoeveel moet je voor dit camper bed neerleggen?

Voor dit bed betaal je niet niks. Het kost je namelijk 7300 euro. Maar dan ben je wel verzekerd van een meer dan tevreden kind waarbij je hem waarschijnlijk niet meer 10 keer hoeft te vertellen dat die nou eens eindelijk naar bed toe moet gaan.