De cafetaria van Connie Witteman staat nu te koop voor slechts €25.000 Media

De cafetaria van Connie Witteman staat nu te koop voor slechts €25.000

Connie Witteman heeft een aantal grote hits op haar naam staan en naast haar carrière als zangeres, heeft zij ook een cafetaria in bezit die zij nu te koop heeft staan. Lees snel verder, dan vertellen wij jou meer over deze fantastische cafetaria.

De carrière van Connie Witteman

Connie Witteman is geboren op 25 juli 1951 en komt uit Voorburg. Grote kans dat je de zangeres wel kent van haar legendarische disco-nummers. Zo bracht zij in 1981 de hit In The Heat Of The Night uit en heeft zij in 1982 de nummers Upside Down, Dynamite en Cheerio uitgebracht. Na een aantal jaar besloot Connie de up tempo liedjes achter zich te laten en richtte zij zich meer op serieuzere liedjes. Een voorbeeld daarvan is het duet met David McWilliams met het liedje Can I get there by candlelight. Naast haar fantastische carrière bezit Connie Witteman ook een aantal panden, waaronder een cafetaria die zij nu te koop heeft staan. De hoogste tijd dus om jou meer te vertellen over de cafetaria van Connie.

 

Connie heeft cafetaria Blijdorp in Rotterdam samen met haar ex-verloofde Eugene van Dun gekocht, maar sinds 2018 staat het pand op haar naam. Nu heeft zij nu besloten het te verkopen. De cafetaria bestaat uit een zit gedeelte van 23 m2 met een hoogte van 2.75 m2 op de begane grond. Onder de begane grond is een opslagkelder van 10 m2 te vinden met een hoogte van 1.85 m2. Daarnaast is er in het pand ook een keuken met opslagruimte en één toilet aanwezig en zijn er mogelijkheden om langs de gevels een terras te plaatsen. Kortom alles is aanwezig om hier gemakkelijk je eigen food paleisje van te kunnen maken en dat voor een heel klein prijsje.

Het geheel is te koop voor slechts €25.000

De huidige ondernemer uit het pand heeft door gezondheidsredenen moeten stoppen met het bedrijf en daarom staat de cafetaria van Connie Witteman nu te koop voor een bedrag van slechts €25.000. Genoeg reden om er dus eens goed over na te denken of de cafetaria van Connie iets voor jou is en wie weet komt zij zelf ook wel een keer bij jou eten! Zie hieronder een aantal foto’s van de cafetaria (Tihm Horecamakelaardij):

snackbar te koop nederland
Tihm Horecamakelaardij

connie witteman breukhoven snackbar verkoopt rotterdam cafetaria blijdorp