Brits kasteel te koop voor miljoenen

Het Britse landgoed heet Glemham Hall, en ligt in Little Glemham. Het landgoed ligt op één uur en een kwartier rijden van Norwich, en één uur en drie kwartier rijden van Cambridge. Daarnaast heb je voldoende natuur op je landgoed, en ligt de zee op ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Het kasteel met landgoed dat te koop staat is typisch Brits. Hiermee zit je helemaal in de sferen van Downton Abbey. Met een landgoed van ongeveer 713 hectare (meer dan 1000 voetbalvelden groot), is er aan ruimte absoluut geen gebrek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige authentieke inrichting. Die past ook helemaal bij hoe oud het huis is, namelijk zo’n 500 jaar.

Eetkamer Brits kasteel

Een rondleiding door het kasteel

Het absolute kroonjuweel van het hele landgoed is het kasteel. Met maar liefst twaalf geruime slaapkamers en zeven ontvangst/woonkamers heb je alle ruimte om zo veel gasten als je wil uit te nodigen, of om je even lekker terug te trekken. De inrichting van het huis is zo traditioneel mogelijk gebleven, en dat zie je ook zeker aan de ruimtes terug. De kamers hebben prachtige hoge plafonds, bevatten chique en authentieke houtelementen, en zijn tot in detail afgewerkt met pracht en praal.

Kamer Brits kasteel

Wanneer je door het kasteel loopt heb je eventjes het gevoel alsof je van de werkelijkheid van de 21e eeuw ontsnapt. Met mooie hemelbedden, een goed ogende biljartruimte en gigantische ramen, bevat dit kasteel meer dan je van zou durven dromen. Daarnaast bevat het kasteel ook nog een aantal kelders. Een prima plek om je verzameling met lekkere wijntjes en whisky’s op te slaan.

Slaapkamer kasteel

Tuin en extra’s

Naast dat je een gigantisch stuk grond en een prachtig kasteel koopt, krijg je er ook nog zeven kleinere huisjes, een akkerbouwbedrijf wat je kan verhuren, en een woonboerderij bij. Hier kun je nog leuke bronnen van inkomsten uithalen, en een deel van het aankoopbedrag weer terugverdienen. En de tuin, ja, wat kunnen we daarover zeggen. Je kan hem zo groot maken als jezelf wil. Met een bos, landbouwgrond en de bijgebouwen heb je genoeg mogelijkheden. Elitairder kan niet… toch?

Tuin brits kasteel

Al helemaal warm geworden? Dit prachtige kasteel staat te koop voor £ 19 miljoen. Check hieronder meer foto’s van dit prachtige landgoed:

Woonkamer landgoed EngelandKasteel Engeland

Brits kasteel te koop

Kasteel Engeland

ruimte brits kasteel

Grond kasteel Engeland