Opzoek naar een opknapper?

Voor de één is het een gigantische nachtmerrie en voor de ander is het een uitgelezen kans: het opknappen van een bouwval. In het Noord-Brabantse Cuijk staat zo’n bouwval te koop. Het gaat om een bungalow met een perceeloppervlakte van maar liefst 880 m2. En niet alleen het gebouw is een bouwval, ook het gehele perceel is volledig toe aan een opknapper.

Ondanks de rommel is de bungalow zelf echt een pareltje. Het huis bevat drie slaapkamers, een badkamer, keuken, toiletruimte, woonkamer en garage. De basis is dus zeker aanwezig, maar hoe je het huis verder wil indelen en vormgeven is geheel aan jou.

Bouwval te koop Cuijk

Bungalow bouwval staat op een populaire plek

Dat de bungalow een bouwval is, is duidelijk. De ligging van de woning brengt echter veel voordelen met zich mee. De bouwval staat te koop in het bruisende centrum van Cuijk, dichtbij plekken als het sportcentrum, de dierenweide en een supermarkt. Daarnaast ben je met de voet en met de fiets zo bij het station; de woning is dus erg goed te bereiken. De bungalow, gebouwd in 1955, is gelijkvloers maar je kunt de 95 m2 aan woonoppervlakte makkelijk in zowel de breedte als in de hoogte uitbreiden. In principe kun je na aankoop alles met de woning doen omdat je volledige eigendom krijgt over het perceel.

bouwval te koop Cuijk

Ben jij nou opzoek naar een goede opknapper? Of zie je potentie om de woning helemaal om te bouwen en weer te verkopen? Dan is deze bouwval perfect voor jou. Check de website van de makelaar voor meer informatie.