Bomberjack voor mannen

Dit zijn 3 typen waarmee je elke outfit kan combineren. Een bomberjack is een jas die elke man kan rocken, ongeacht je stijl. Door het gebruik van verschillende materialen zijn er veel varianten van de bomberjack voor mannen. Check hieronder een aantal toffe bombers:

1. Nylon

Een nylon of polyester bomberjack is de variant voor mannen die graag lopen in een streetstyle outfit. Met de kleuren olijfgroen, navy en zwart is deze eenvoudig te combineren met vrijwel al jouw jeans. Rock hem gedurende de dag met een basic T-shirt en jeans. Wanneer het ’s avonds af begint te koelen, gaat een hoodie perfect samen met de bomberjack.

Bomberjack voor mannen MAN MAN

Onze selectie nylon/polyester bomberajcks voor mannen:

2. Katoen

Voor een smart en casual look ga voor een katoenen bomberjack. Het is eenvoudig te combineren en vaak te vinden in veel verschillende soorten kleuren. De katoenen bomberjack staat goed op een jeans, maar kan ook heel goed worden gedragen op een pantalon. Zo breng je eenvoudig meerdere lagen aan in een minimalistische look. Voor deze bombers hebben nog even goed uitgelicht hoe jij de bombers het beste kan dragen deze voorjaar.

Bomberjack voor mannen MAN MAN
Foto Instagram: cantimagineit

Onze selectie katoenen bombers: 

3. Suède & Leer

Een suède of leren bomber mag dan wel een hele investering zijn, maar het is je geld meer dan waard. De kwaliteit is stukken beter en dat is ook zeker te zien. Aangezien een bomberjacket een tijdloos model is, is dit een verstandig model om je geld aan uit te geven. Het is een ideale toevoeging aan je stijlvolle outfit en geeft je look een hoogwaardige uitstraling. Dus tijd om te shinen!

Mocht je een suède of leren jacket toch te duur vinden, kan je altijd nog gaan voor een imitatieleren jas. In onze ogen een mindere keuze. Maar als je geld wil besparen en jassen maar voor één zomer draagt, dan is het de overweging waard.

Bomberjack voor mannen MAN MAN
Foto Instagram: cantimagineit

Onze selectie suède en leren bombers:

Ben je toch op zoek naar een andere zomerjas? Check dan hier 20 toffe zomerjassen voor 2019.