Het ziet de villa van Boef op Funda eruit?

De villa van Boef staat op Funda te koop, waar alle informatie te vinden is. Het geheel is 325 m² groot en is gelegen op een enorm perceel van 4500 m². Door de binnenkomst via een elektrische toegangspoort met camerabewaking zul je je al snel veilig voelen. De dubbele garage en ruime oprit bieden voldoende plek voor meerdere auto’s.

Het interieur is perfect gekozen: een indrukwekkende ontvangsthal met vide, visgraat parketvloeren afgewerkt met koperkleurige stalen bies, en een kamerbrede gas-openhaard. De woonkeuken is voorzien van een op maat gemaakte keukenopstelling met alle denkbare inbouwapparatuur, inclusief een verwarmd natuurstenen aanrecht. Daarnaast beschikt de villa over een thuisbioscoop met een plafond dat het sterrenstelsel nabootst.

Thuisbioscoop in de woning van Boef

Wat maakt de villa van Boef zo bijzonder?

Behalve dat de woning dus vol zit van luxe, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking het bijzonderst. Van op afstand bedienbare gordijnen tot aan een luxe badkamer geheel uitgevoerd in natuursteen, elke kamer heeft stijl.

Naar een heerlijke thuisbioscoop waar je de gaafste films kunt kijken, vind je ook de bar/lounge. Dit is een op maat gemaakte baar, waar je de avond kunt doorbrengen en ledverlichting de sfeer maakt. Ook heb je geen excuus om niet te sporten, aangezien je een eigen sportschool hebt.

De inloopkast in de hoofdslaapkamer zorgt ervoor dat je de ruimte hebt voor alle kleding en spullen. Niet te vergeten heeft de villa een energielabel A. Het is dus ook nog eens hartstikke duurzaam wonen.

De tuin, aangelegd als een park, biedt volop privacy en beschikt over een kunstgrasvoetbalveld, stijlvolle vijver, diverse zonneterrassen, dubbele trampolines en een vrijstaande berging. Genoeg te doen dus!

Waar is deze villa te vinden?

De villa bevindt zich in de exclusieve villawijk Overgooi in Almere, een omgeving die we kennen door brede lanen en royale kavels. Je bent hier omringd door bossen, vlak bij het Gooimeer en de 27-holes golfclub Almeerderhout. Daarnaast ligt de villa op korte afstand van zowel Amsterdam als ’t Gooi. Bekijk hieronder meer foto’s:

woonkamer villa

Een eigen bar_lounge Slaapkamer woning Almere Je eigen sportschool in huis