Waar gaat de Zweedse film Black Crab over?

De Zweedse actie film Black Crab is een oorlogsfilm. Het gaat over een zes dappere soldaten die gekozen worden voor een lastige missie. Zij zijn zes gekozen op basis van hun schaats kunsten. Ja… je leest het goed. Voor hun missie moeten zij twee kokers naar de andere kant van de vijandelijke linies brengen. Dit moeten zij doen door honderden kilometers over het ijs af te leggen. Dit is al een lastige opgave, maar zij mogen ook nog eens alleen in de nacht verder schaatsen. Dit heeft te maken met dat het een volledig lege ijsvlakte is. Als de vijand hen overdag ziet, hebben ze geen schijn van kans meer om de overkant te bereiken.

Keiharde Zweedse film is een aanrader voor de actieliefhebbers

Het verschil tussen Netflix-kijkers en filmcritici

Het opvallende aan deze film is dat Netflix-kijkers de film dus enorm spannend en gaaf vinden. Filmcritici denken hier anders over. Ze noemen de film juist echt héél slecht. Waarschijnlijk heeft het gewoon met bepaalde details van de film te maken waar je als ‘gewone’ kijker niet op let. Wat precies de punten van de film critici zijn, laten we even achterwege. We willen natuurlijk geen spoilers geven.

Zoals je al las zijn Netlfix-kijkers wel heel positief over de film. reacties die zij achterlieten waren: “Zo spannend en zo goed die film” en “Dit is een film die je gewoon gezien moet hebben.” Dat moet toch wel veel goeds beloven.

Denk jij dat je de film gaat kijken? Als voorpoefje hebben we hieronder de trailer voor je:

 

Wil jij graag weten welke sterke films er in juni uitkomen? Lees het hier!