1. Office Christmas Party

In deze film dreigt Clay, gespeeld door T.J. Miller, zijn baan te verliezen, doordat hij en zijn zus Carol (Jennifer Aniston), die de CEO van zijn bedrijf is niet samen door een deur kunnen gaan. Kosten wat het kost probeert Clay hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen door een kerstfeest te organiseren. Dit pakt echter minder goed uit dan hij had gehoopt. Met rendieren die uit de wc drinken, rappende kerstmannen en veel alcohol wordt dit het meest epische kerstfeest ever.

De film verschijnt op 8 december 2016 op het witte doek. Check hieronder de trailer:

2. La La Land

Mia (gespeeld door Emma Stone) droomt ervan om actrice te worden in Hollywood en Sebastian (Ryan Gosling) droomt van zijn eigen jazzclub. Wanneer de weg naar succes ver weg lijkt, lukt het toch om hun droom werkelijkheid te maken waardoor ze een spannende keuze moeten maken over hun relatie. Deze film spoort je aan om te durven dromen en deze uiteindelijk waar te maken.

La La Land is vanaf 22 december 2016 in de bioscoop te zien.

3. Rogue One: A Star Wars Story

We weten dat elke film wat deel uitmaakt van de officiële Star Wars-saga een knaller wordt. Echter is deze film ietwat anders dan dat je gewend bent. Rogue One vertelt het avontuur van de Rebel Alliance pilots dat wordt geleid door Jyn Erso (gespeeld door Felicity Jones). Jyn Erso en haar team zijn de uitdaging aangegaan om the Death Star te vernietigen.

De film gaat in Nederland op 14 december 2016 in première. Check hier de trailer:

4. Why Him?

Een overbezorgde, liefhebbende vader bezocht samen met zijn familie zijn dochter op de universiteit. En hier komt Ned in aanraking met (de grootste nachtmerrie van iedere vader) Laird (James Franco), het vriendje van zijn dochter. De strenge en preutse Ned vindt Laird totaal geen match voor zijn dochter. Tijdens zijn bezoek voelt hij zich gaandeweg steeds minder thuis en de eenzijdige rivaliteit loopt volledig uit de hand wanneer hij erachter komt dat Liard met zijn dochter wil trouwen.

Why him? gaat op 22 december 2016 in première. Check hieronder de trailer van de film:

5. Passengers

De film is vergelijkbaar met de Titanic. Echter speelt Passengers zich af in de ruimte. Passengers vertelt het verhaal van twee mensen die op een spaceship naar een nieuwe wereld afreizen. Samen met meer dan duizend anderen zijn zij in slaap gebracht en waken uit hun slaap na 120 jaar. Dit gebeurt helaas niet voo Jim Preston (gespeeld door Chris Patt). Hij ontwaakt samen met Aurora (gespeeld door Jennifer Lawrence) uit hun slaap en de twee gaan samen het avontuur tegemoet.

De film gaat op 22 december 2016 in première. Voorlopig moet je het (helaas) doen met de trailer hieronder:

En wanneer je liever thuis een film wilt kijken, kies dan voor een van de 10 films met Matt Damon die je gezien moet hebben.