Badderen onder het genot van een biertje in de Belgische bierspa

Proosten op het leven met de lekkerste biertjes, onder het genot van een warm bubbelbad. Een Belgische bierspa en wellness opende onlangs zijn deuren en is klaar jou een fantastische dag te bezorgen. De bezoeker wordt ondergedompeld in al wat goed is aan bier en dat is misschien zelfs ook voor jou, meer dan verwacht. Hoe je jouw lichaam verwend met een heerlijke huidverzorging, kun jij tijdens het relaxen jouw eigen Estaminet huispils tappen.

Bier- en badliefhebbers opgelet. Wil jij een dagje helemaal tot rust komen en je laten verwennen in een wellness, onder het genot van een heerlijk biertje? Bath & Barley opent binnenkort weer zijn deuren en bezorgd jou een uniek dagje weg. Trek na deze vreemde tijden de grens over naar ons Belgische buurland en laat jezelf helemaal in de watten leggen.

Wist jij dat een bubbelbad gevuld met heel erg veel water, hop, gist en gerst, een ontzettende goede werking heeft op jouw lichaam en geest? Deze lijst met ingrediënten zorgt voor een optimaal ontspannen gevoel. Daarnaast kun je bij de spa kiezen voor verschillende scrubs, ieder voorzien van verschillende eigenschappen.

Een tripje Brussel en proeven van de biercultuur

De keuze is reuze in de Belgische bierspa. Hoe de bezoeker kan gaan voor een fruitig biertje, kun je ook helemaal uitpakken met een speciaalbier assortiment. Naast het fijnproeven van de verschillende smaken van de Belgische biercultuur, is het natuurlijk ook leuk de sferen te proeven van de stad. De bierspa bevindt zich in het hartje van het Brussel, vlakbij de wereldberoemde markt. Kies jij ervoor ons buurland te bezoeken? Dan kun je jouw ultieme dagje weg, compleet maken met een overnachting in een van de sfeervolle hotels en dineren in de vele leuke restaurants.

Ben jij razend enthousiast geworden van dit ultieme dagje weg? Zorg dan dat jij een plekje reserveert voor een warm bubbelbad, onder het genot van een koud biertje, samen met jouw beste maten of je partner.

Bier- en badliefhebbers opgelet. Wil jij een dagje helemaal tot rust komen en je laten verwennen in een wellness, onder het genot van een heerlijk biertje? Bath & Barley opent binnenkort weer zijn deuren en bezorgd jou een uniek dagje weg. Trek na deze vreemde tijden de grens over naar ons Belgische buurland en laat jezelf helemaal in de watten leggen. bathandbarley_163268861_110757097668049_7899150828462781218_n (1)

De bierspa is sinds 1 mei 2021 weer open.

Bier werkt dus goed voor je lichaam en geest, maar ben jij benieuwd wat voor positieve werking bier nog meer op jou heeft? Lees dan ook over deze gezondheidsvoordelen van bier.