Maak kennis met Bianca Salming

Allereerst willen we je graag voorstellen aan Bianca Salming. Salming is een internationaal bekende atlete voor Zweden die deelneemt aan de zevenkamp. Ze heeft verschillende gouden medailles gewonnen op de Zweedse Kampioenschappen als jeugdatleet. Ze neemt deel aan verschillende disciplines, waaronder de 100 m horden, zevenkamp, hoogspringen, vijfkamp en kogelstoten.

Naast de zevenkamp concurreert ze ook in het verspringen. In 2016 behaalde ze een vierde plaats in de zevenkamp tijdens het Wereldkampioenschap voor junioren. In 2018 vertegenwoordigde Bianca Salming Zweden ook op de Europese Kampioenschappen Atletiek in Berlijn. Haar meest recente overwinning was de zevenkamp bij de Sollentuna Combined Events Challenge 2022. Ben je een gedegen ijshockey fan? Dan ben je misschien wel bekend met de achternaam: Bianca is namelijk de dochter van ijshockeylegende Börje Salming.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bianca Salming (@biancasalming)

De blondine vermaakt haar 124.000 Instagram-volgers

Met haar indrukwekkende atletische prestaties en succes op het internationale podium is Bianca Salming een inspirerende figuur binnen de atletiekwereld. Maar ook op sociale media doet ze het erg goed. Op Instagram is ze zelfs een regelrechte hit. Ze heeft op dit moment maar liefst 124K Instagram-volgers en laat naast haar sportieve activiteiten ook een goede dosis ontspanning zien. Gelukkig voor ons is ze dus niet alleen een enorm getalenteerde topatlete; haar afgetrainde killer body en prachtige looks maken haar ook nog eens enorm boeiend om naar te kijken. Check de onderstaande Instagram-foto’s maar eens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bianca Salming (@biancasalming)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bianca Salming (@biancasalming)