Bruut, Hoofddorp

We trappen deze lijst af met Bruut, de sneaker winkel van Hoofddorp en omstreken. Naast de exclusieve en iconische sneakers van Nike, Adidas en Hi-Tech kan je hier ook toffe kleding aanschaffen. Naast hun eigen Bruut merch wordt er kleding aangeboden van merken als Daily Paper en Stussy. Al met al is Bruut een chique sneaker boetiek met items waarmee jij jouw streetstyle look naar een hoger level tilt.

Sneaker winkels MAN MAN

Woei, Rotterdam

Zowel nationaal als internationaal heeft dit Rotterdamse sneakermerk een sterke naam opgebouwd. Woei is dé hotspot als het gaat om sneakercultuur in Rotterdam. In het verleden heeft Woei al samengewerkt met merken als Asics en Stussy. Wanneer een volgende toffe samenwerking aangekondigd wordt, kan je ervan uitgaan dat het een succes wordt.

Sneaker winkel MAN MAN

Patta, Amsterdam

Op zoek naar een toffe sneaker winkel in onze hoofdstad? Dan moet je bij Patta zijn. Naast merken als Nike, Adidas, New Balance, Reebok en ASICS, vind je ook producten van Stüssy, Rockwell en van Patta zelf. In de loop der jaren is Patta gegroeid tot een toonaangevend merk in de streetstyle scene.

sneaker winkels MAN MAN

Concrete, Den Haag

De Concrete shop in Den Haag is een upgrade van het originele concept van Concrete. Naast de locatie in Den Haag zijn er twee vestigingen van deze brute winkel in onze hoofdstad. In deze winkel komen sneakers, kleding en muziek bij elkaar. Street en high-street worden op een moderne manier gecombineerd. Concrete is één van de grondleggers in Nederland als het gaat om street kleding en sneakers.

sneaker winkels MAN MAN

Prime, Utrecht

Als je een fan bent van verzamelobjecten, oude releases en vintage sneakers is Prime de store voor jou! Ook zijn er petten en kledingstukken te koop van verschillende kleine merken. Wat deze sneaker winkel nog meer streetstyle geeft, is het feit dat er graffiti-spuitbussen van MTN’94, Montana Black en Molotow te koop zijn.

Sneaker winkel MAN MAN

Premium Supply Store: 24/7, Nijmegen

Bij Premium Supply Store: 24/7 komen lifestyle producten en skategerelateerde producten bijeen in een gevarieerd assortiment. Met twee panden naast elkaar in Nijmegen biedt deze winkel skateschoenen van een Adidas Skateboarding, Nike SB en Lakai aan. Een pand verderop vind je de Premium Supply Store.

Premium Supply Store MAN MAN

Sneaky Shoes, Arnhem

Deze winkel is wel te zien als het sneakerwalhalla van de Gelderlandse hoofdstad. Door het grote aanbod aan exclusieve sneakers is de kans groot dat jij bij Sneaky Shoes de sneaker vindt die bij jou past.

Sneaker Winkels MAN MAN

Deaup, Deventer

Bij Deaup vind je schoenen van merken als Arkk, Karhu, Puma, Saucony en Vans. Naast hun exclusieve sneakeraanbod bieden ze kleding en allerlei accessoires aan, variërend van Supreme tot hun eigen merk.

Sneaker winkel MAN MAN

Epic, Breda

Epic is een cleane sneaker winkel in Breda. Deze stijlvolle store in het zuiden des lands heeft alle grote merken in zijn collectie: Nike, Puma, Adidas Filling Pieces, enzovoorts. Zeker een must-watch voor de sneakerliefhebbers!

Sneaker winkel MAN MAN

Re-Issue, Tilburg

Deze toffe sneaker winkel in Tilburg heeft een groot aanbod aan footwear. Of het nou gaat om de grote spelers in de markt als Nike en Adidas, of kleinere exclusieve merken als Arkk en Karhu, bij Re-Issue ben jij aan het juiste adres.

Sneaker winkels MAN MAN