Number Nine

Je vindt hier zowel mannen als vrouwencollecties aangevuld met de juiste accessoires en lifestyle producten. Merken van over de hele wereld worden hier verkocht en er wordt gezorgd dat alle producten een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Je vindt Number Nine op twee locaties in Amsterdam en verdere locaties in Utrecht, Alkmaar en Haarlem.

Number nine MAN MAN 2 Number Nine MAN MAN 3

Butcher of Blue

Voor een mooie denim broek of een sweater van kwaliteit dan zit je bij Butcher of Blue goed. Zij maken denim zoals je denim gewend bent. Pure materialen, eerlijkheid en hard werken staan centraal. Alles en iedereen in het proces wordt behandeld met respect en dat merk je aan alles. De kleding vormt zich perfect om je lichaam en geest.

Butcher of blue MAN MAN Butcher of blue MAN MAN

Hutspot

Drie vrienden begonnen Hutspot met een pop-up store in Amsterdam. Op verschillende locaties – Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven – biedt Hutspot nieuwe en interessante merken, ontwerpers, kunstenaars en ondernemers de kans om hun producten in de eigen ruimte in de winkels te exposeren. Met een lijst vol bekende en onbekende merken ga je niet naar huis zonder je iets hebt gekocht.

Hutspot MAN MAN Processed with VSCOcam with hb1 preset

Revenge

Revenge is sinds 2001 de eerste conceptstore van Utrecht en inmiddels erg bekend in deze stad. Het is verfrissend en verrassend. Je ontdekt er merken die je nog niet kende en die niet overal te verkrijgen zijn.

revange Utrecht MAN MAN 3 Revenge Utrecht MAN MAN

PRIME

PRIME  is een sneaker winkel met verschillende sneakers voor iedereen. De collectie bestaat voornamelijk uit verzamelobjecten, oude releases en vintage sneakers. Daarnaast hebben ze ook petten en kleding van kleine merken. PRIME verkoopt ook graffiti-spuitbussen van MTN’94, Montana Black en Molotow.

PRIME @ MAN MAN PRIME MAN MAN

Daen’s

Bij Daen’s vind je een uitgebreide collectie dames en herenkleding, zowel zakelijk als casual. Voor accessoires, schoenen en tassen zit je hier goed. De ruime collectie en de mix van merken bieden volop keus. Naast de winkel zit het Daen’s Café, voor een biertje tijdens het winkelen tijdens het winkelen.

Daen's 2 MAN MAN Daen's MAN MAN

Megusta

Een exclusieve modezaak gericht op de luxe markt. Megusta is een kledingwinkel voor heren en dames van bekende ontwerpers. De winkel biedt een breed arrangement met kleding van nu. De stijlvolle man zal zich hier thuis voelen.

Megusta MAN MAN 2 Megusta MAN MAN

C R I S

Kledingwinkel C R I S verkoopt exclusieve herenkleding met een goed verhaal. Schoenen, jassen, tassen, kleding en accessoires, alles met een bijzondere achtergrond. De sfeer in de winkel is klassiek, stijlvol en hip, net als de kleding.

CRIS MAN MAN Schermafbeelding 2017-12-13 om 10.01.15