Haarbarbaar

Een echte kapper voor mannen door mannen. Eind 2012 openden broertjes Donny en Nick Elmers hun eerste shop en dat bleek een groot succes te worden. Dit leidde tot een opening van een tweede zaak in 2015. Aangezien ze niet meer de eerste waren, hadden ze daar iets op verzonnen. Mocht je krap zitten in tijd, maar toch een nieuwe coupe én een tattoo willen? Geen zorgen, in de tweede zaak kan het allebei! Het is één van de beste herenkappers van Amsterdam. Kom even tot rust komen onder het genot van een glaasje whisky en loop weer on point naar buiten met een strakke baard en fris kapsel. Online kan je eenvoudig een afspraak maken bij de Haarbarbaar.

beste herenkappers amsterdam MAN MAN

Foto via Facebook Haarbarbaar

HIP Kappers

Op de hoek van de exclusieve P.C hoofdstraat vind je HIP Kappers. Zo’n 20 jaar geleden werd deze zaak geopend en vandaag de dag is het nog altijd één van de beste kapsalons van Amsterdam.De iconische kapper Jorgen Blom voorziet met zijn crew elke klant van een gegarandeerd mooi resultaat. Het is een team van hoog gekwalificeerde professionals die alleen met de beste producten van KEUNE werkt. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken.

beste herenkappers amsterdam MAN MAN

Foto via Facebook HIP Kappers

Cowshed – Soho House

Soho House is ook wel te zien als een ‘creatievenhotel. Een exclusieve club voor iedereen in de creatieve sector; een plek waar aandacht is besteed aan elk klein detail; een spot waar je niet zomaar lid van kan worden. Echter kunnen ook niet-leden gebruik maken van enkele faciliteiten. Zo zijn er op de begane grond een spa, restaurant en andere zalen te vinden waar ook jij, als niet-lid, jezelf in de watten kan laten leggen. Er hangt een internationale exclusieve sfeer, maar is toch betaalbaar. Dit geldt ook voor de ‘barber treatments’. Van het bijwerken van de contouren tot aan een uitgebreide en verzorgde knipbeurt, alles is mogelijk.

Beste herenkappers in Amsterdam MAN MAN

Foto via Cowshed

Bubblekid

Bij Bubblekid staat creativiteit en creatie hoog in het vaandel. Dit is allereerst terug te zien in de Maya-god waar zij hun inspiratie uithalen. Itzamna was de god van de schepping en creatie en sluit dan dus ook perfect aan bij de visie die ze bij Bubblekid nastreven. Deze visie uit zich door de setting van de zaak. Je wordt opgenomen in een mooie bubbel van kunst en creativiteit. In plaats van je eigen hoek en spiegel, schuif je hier bij één lange tafel aan. Wat er ontbreekt is de spiegel voor je neus. Hierdoor kan jij niet meekijken met de knipbeurt, waardoor het proces nog vrijer en creatiever wordt. Breng een bezoek aan de Ferdinand Bolstraat om je door de ervaren kappers te laten verrassen.

herenkappers Amsterdam

Nog op zoek naar inspiratie voor een kapsel voordat je een bezoekje wilt brengen aan een van deze zaken? Dit zijn de stijlvolste opgeschoren herenkapsels van dit moment.