Er is weinig over van de Range Rover van Kim Kardashian

Kim Kardashian haar 2022 Land Rover Range Rover SE staat nu te koop voor $ 99.950. Deze luxe auto werd naar verluidt door haar moeder Kris Jenner aan haar geschonken. Eén ding is zeker: er is weinig over van deze bak. Volgens de foto’s die zijn de airbags aan zowel de bestuurders- als passagierszijde ingezet en zijn de spiegels losgekoppeld. Daarnaast vertonen verschillende delen van de carrosserie deuken, als gevolg van een ongeluk waarbij een medewerker van Kardashian betrokken was. Gelukkig raakte niemand ernstig gewond bij het ongeval. Geluk bij een ongeluk, letterlijk.

range rover kim kardashian te koop

Is deze auto een potentieel verzamelobject?

Hoewel de fysieke locatie van de auto in Los Angeles lijkt te zijn, heeft Kim Kardashian er blijkbaar minstens een jaar van kunnen genieten voordat het ongeluk gebeurde. Het is interessant om te zien dat ze een voorkeur lijkt te hebben voor Range Rovers, aangezien ze eerder al een ander model van hetzelfde merk bezat. In 2018 werd gemeld dat haar 2015 Land Rover Range Rover V8 binnen enkele uren na de release was verkocht. Men blijkt dus obsessed te zijn met deze dame.

range rover kim kardashian te koop verwoest

Dus als je altijd al gedroomd hebt van het rijden in dezelfde auto als Kim Kardashian, dan is dit jouw kans. Maar wees gewaarschuwd: dergelijke wagens kan je natuurlijk voor een veel lager bedrag scoren. Het glamour-gehalte heeft de prijs van deze Range Rover zonder enige twijfel omhoog gekrikt.

auto kim kardashian

Dat Kim gek is op peperdure wagens, dat is geen geheim. Zo bezit ze nog een andere auto waar iedere liefhebber van zal watertanden. Bekijk de prachtige Lamborghini Urus van Kim Kardashian.