Behind Her Eyes is momenteel een van de populairste series op Netflix

Op 17 februari verscheen de nieuwe serie Behind Her Eyes op Netflix. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Sarah Pinborough. In zes afleveringen werden de mysterieuze, spannende en bizarre levens van de drie hoofdpersonen uitgepluisd. De serie was een groot succes en het is dan ook wachten op een seizoen 2 van Behind Her Eyes. Of die er komt is echter niet zo realistisch.

Behind Her Eyes seizoen 2

Wat is de verhaallijn?

Heb jij de serie nog niet gezien, of ben je even kwijt waar de afleveringen over gingen? Dan hier een korte reminder. In de show volgen we Louise. Zij is een alleenstaande moeder die iets begint met David, niet wetende dat hij haar baas wordt én al een vrouw heeft: Adele. Louise raakt steeds meer betrokken bij de levens van David én Adele, vooral wanneer ze met Adele bevriend raakt. Dat is natuurlijk een recept voor problemen en die komen er al gauw. Dubbele agenda’s en wantrouwen: Behind Her Eyes staat er vol van. Logisch dus dat veel mensen een Behind Her Eyes seizoen 2 willen. Maar Netflix heeft waarschijnlijk andere plannen.

Waarom er waarschijnlijk geen Behind Her Eyes seizoen 2 komt

Wie de laatste aflevering van de serie heeft gezien, weet dat een tweede seizoen er niet zomaar in zit. Het verhaal is namelijk afgerond. Dat komt ook doordat het boek van Sarah Pinborough als inspiratie is gebruikt. Zij zal dus een heel nieuw plot moeten schrijven voor een eventueel tweede seizoen. Dat ziet er niet heel waarschijnlijk uit. Bovendien heeft Netflix de serie altijd een ‘mini-serie’ genoemd, een serie waarvan het verhaal na één seizoen is afgerond.

Ook heeft Netflix nog veel andere series op de planning staan. Zo schreven we eerder al over 5 top series die in 2021 een nieuw seizoen krijgen. Dan moeten we het toch houden bij het ene seizoen op Netflix over Louise, David en Adele. Dat seizoen kreeg een IMDb-score van een 7.2.