Barqo

Barqo is de ultieme oplossing voor het huren van een boot voor bepaalde uitjes. Denk aan een vrijgezellenfeest, een date of een familiemomentje. Voor iedere situatie én iedere groep is er een boot beschikbaar. Of je nu met z’n tweeën bent of met een groep van 10 collega’s, de overzichtelijke website maakt meteen duidelijk welke boot geschikt is en welke niet. Heel moeilijk is het dus niet.

De service van Barqo gaat verder dan de Amsterdamse grachten. Zo kun je gebruik maken van hun diensten in Kroatië, Italië en Griekenland. Het is dus niet alleen genieten op de Hollandse wateren, maar ook met een lekker zonnetje op je bol in Napels. Bij ieder aangeboden vaartuig staat een overzicht van de te betalen kosten, de hoeveelheid mensen die mee mogen varen en of er wel of geen vaarbewijs nodig is. Zo kun je heel gericht zoeken naar je gewenste boot.

met deze airbnb voor boten kan iedereen schipper spelen MAN-MAN

Barqo maakt varen echt plezierig

Het feit dat Barqo deze mogelijkheid in het leven roept, wordt door ons met open armen ontvangen. We hebben zelf via Barqo een middag over de Amsterdamse grachten gevaren met onze collega’s en het blijft gewoon een hele leuke bezigheid. Varen voelt veel vrijer dan iedere andere vorm van vervoer en juist omdat Barqo de service zo toegankelijk maakt is het niet langer nodig om er een hele hoop moeite voor te doen.

Je kiest een boot, vraagt een reservering aan en gaat ‘m ophalen. Mede hierdoor merk je dat er een hele ontspannen, chille sfeer hangt binnen het gezelschap waarmee je gaat varen. Doordat Barqo je de zorgen ontneemt van het regelen van een boot kun jij je veel eenvoudiger focussen op andere zaken. Zorgen voor genoeg spijs en drank bijvoorbeeld. Je zal zien dat varen een stuk leuker én toegankelijker wordt. Het behoort nu ineens tot het rijtje opties die snel in je opkomen.

Waar varen voorheen een hele ‘kluif’ was – je moest in het bezit zijn van een boot, of maar net iemand kennen – daar is het nu ineens een spontane activiteit. Door de dienst van Barqo is het mogelijk om binnen enkele minuten te besluiten om even lekker het water op te gaan met je beste vrienden – hoe chill is dat? Wij zijn groot voorstander van zulke oplossingen – het maakt alles een stuk eenvoudiger.

Varen is een bezigheid die je het best volledig zorgeloos kunt doen, iets wat nu dus mogelijk is. Er is niets zo fijn als op je gemak door het water glijden, een lekker biertje in je hand en je beste vrienden of familie erbij. Als dat geen ontspanning is, dan weet ik ’t ook niet meer.

Zo werkt het

Wanneer je je boot aanbiedt via Barqo, dan wordt 85% van het betaalde bedrag binnen 24u op je rekening gestort. De betaling wordt dus snel voltooid en je draagt 15% af aan Barqo voor het gebruiken van hun platform. Wanneer je als klant een boot wil reserveren, dan wordt dit teruggekoppeld naar de aanbieder. Deze zal de reservering dan goedkeuren en jij ontvang een bevestiging. Na het ontvangen van deze goedkeuring kun je via iDeal, PayPal of creditcard de betaling voldoen.

met deze airbnb voor boten kan iedereen schipper spelen MAN-MAN

Je bent voor de hele Nederlandse binnenwateren verzekerd – met uitzondering van de Open Zeeuwse Stromen, het Ijsselmeer en de Waddenzee. Daarnaast is Barqo 24/7 beschikbaar voor vragen en andere zaken. Je bent dus altijd in goede handen wanneer je je vaartuig aanbiedt via dit platform. Voor eigenaren dus een goede oplossing voor het financieren van liggeld en onderhoudskosten. Voor mensen op zoek naar vaarplezier dé oplossing voor het niet bezitten van een boot.