Volledige trailer van Barbarians nu online

Fans van Game of Thrones en Vikings kunnen opgelucht ademhalen. Netflix komt eindelijk met een serie die zich qua actiescènes zal kunnen meten met deze twee series. We hebben het natuurlijk over Barbarians. 

Eerder vertelden we je al over de eerste teaser van de nieuwe Netflix serie. Nu is er een volledige trailer prijsgeven, waardoor meer personages én verhaallijnen duidelijk zijn geworden.

Barbarians

In Barbarians is het oorlog tussen de Germanen en de Romeinen

De gebeurtenissen in de nieuwe serie vinden plaats tijdens de aanloop naar de strijd bij het Teutoburgerwoud. Ook de confrontatie zélf vormt een belangrijk onderdeel van de serie. Deze strijd bij het Teutoburgerwoud heeft echt plaatsgevonden. Dit was in het jaar 9 na Christus. De Romeinen waren op dat moment bezig met hun invasie in Germaanse rijk. De clash tussen de twee culturen en volken vond niet plaats zonder problemen. De Germanen zijn namelijk niet van plan om de overname zomaar te laten plaatsvinden.

Een machtige tegenstander vraagt om onwaarschijnlijke verbonden

De Germanen in Barbarians zijn wellicht van plan om terug te vechten, toch lopen ze ook tegen problemen aan. De Romeinen zijn immers, zo blijkt uit de serie, met veel meer troepen en bovendien geavanceerder in hun wapens. Bovendien zullen de Germanen eerst alle rivaliserende volkeren moeten samenbrengen. Alleen dan zullen ze het kunnen opnemen tegen het Romeinse Rijk.

Barbarians

Romeinse veldheer Arminius met Germaanse afkomst is sleutelfiguur in Barbarians 

Aan het Romeinse front vinden er duidelijk machtspellen plaats. Eén van de hoofdpersonen is duidelijk Arminius. Oorspronkelijk van Germaanse komaf heeft hij een periode als gijzelaar onder de Romeinen geleefd. Inmiddels is hij een Romeinse officier. Maar aan wiens kant staat de veldheer (die echt heeft bestaan) als het er op aankomt? Op die én andere vragen krijgen we binnenkort antwoord.

De releasedatum van de nieuwe serie op Netflix

Vanaf 23 oktober staan de 6 afleveringen van het eerste seizoen van Barbarians namelijk op Netflix. Check hieronder de brute trailer: