De carrière van Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (8 september 1990) is een Nederlandse presentator en podcastmaker. Hij begon zijn carrière in 2012 op het YouTube onder de naam Kaj’s Typetjes, waarmee hij op geniale wijze verschillende personen persifleerde en imiteerde. Op dat platform begon hij op een gegeven moment ook met het maken van vlogs over zijn eigen leven. Op Instagram ging hij verder met zijn typetjes, en daar had hij groot succes mee.

Kaj verwierf zijn nationale bekendheid door zijn deelname aan Expeditie Robinsonwaar hij de finale wist te behalen. Een paar jaar later ging hij datzelfde programma presenteren, maar omdat hij het te druk had met andere projecten die samenvielen met de opnames stopte hij daar in 2022 mee. Tegenwoordig is Kaj te zien als presentator van Temptation Island: Love or Leave samen met Monica Geuze, met wie hij ook de zeer succesvolle podcast Geuze & Gorgels heeft. Hij heeft ook nog zijn eigen podcast genaamd Effe Relativeren.

De presentator heeft sinds 2018 een relatie met het model Jessie Jazz Vuijk. De twee kregen eerder dit jaar en zoon en wonen al een tijdje op Ibiza. Aldaar heeft Kaj een prachtige nieuwe bolide in ontvangst mogen nemen.

De nieuwe auto van de presentator en podcastmaker

In samenwerking mer Urban Automotive en Absolute Motors heeft Kaj namelijk een robuuste Land Rover Defender met Widetrack-kit in ontvangst mogen nemen, waarmee hij het hele eiland af kan scheuren. De bruine Defender heeft een nieuwprijs van zo’n € 140.000.

Kaj Gorgels Land Rover Defender
Via Instagram: @kajstypetjes

De wagen heeft een topsnelheid van zo’n 191 kilometer per uur en trekt in 5,6 seconden van de 0 naar de 100 kilometer per uur. De wagen levert zo’n 300 pk en is voor Kaj dus de perfecte bolide voor op het bergachtige Ibiza. Bekijk meer foto’s van de Land Rover hieronder:

Land Rover Defender Kaj Gorgels
Via Instagram: @kajstypetjes
Kaj Gorgels Land Rover
Via Instagram: @kajstypetjes