Seizoen 4 van Atypical op Netflix

Naast actievolle series zoals La Casa de Papel, Lucifer en Lupin heb je soms gewoon zin in een ‘normale’ serie. Zo één waarbij het vooral draait om het reilen en zeilen van een gezin. De serie Atypical is precies zo’n serie die dit format volgt.

Hoofdpersoon Sam heeft autisme en beleeft de wereld op zijn eigen, unieke manier. Daarbij krijgt hij hulp van zijn psychiater Julia (die er weer haar eigen problemen en uitdagingen op nahoudt) en zijn familie. De eerste drie seizoenen waren al langere tijd uit. Nu is het bijna tijd voor Atypical seizoen 4.

Atypical seizoen 4

Netflix toont eerste beelden en releasedatum via Instagram

We lieten eerder al weten wat je moet weten over de verhaallijn van het nieuwe seizoen. Toen lieten we ook al weten dat Atypical seizoen 4 nog in 2021 op Netflix zou verschijnen. Dat is inderdaad het geval. Netflix maakte via Instagram bekend dat de releasedatum van de nieuwe afleveringen op 19 juli ligt. Goed nieuws dus voor fans van de serie, maar tegelijkertijd is er ook minder leuk nieuws. Seizoen 4 zal namelijk ook het laatste seizoen zijn. Daarna zullen we dus afscheid moeten nemen van Sam en de rest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Atypical (@atypicalnetflix)

De personages die we in Atypical seizoen 4 sowieso gaan zien

De foto’s die Netflix deelt vertellen ons ook meteen iets over de personages die we in het vierde deel kunnen verwachten. Naast Sam zien we onder andere de ouders en de zus van Sam, en zijn vrienden Zahid en Paige. We weten nog niet precies wat er allemaal zal gebeuren in Atypical seizoen 4, maar de foto’s hinten al wel op een waardige afsluiter van de serie. De unieke personages en de inhoud van de serie hebben de show door de jaren heen goede recensies opgeleverd. Gaat seizoen 4 die overtreffen? Momenteel heeft Atypical een IMDb-score van een 8.3. Laat 19 juli maar komen!