Baywatch blijft een zomer klassieker

Elke keer als we mensen zien rennen op het strand moeten we weer denken aan de legendarische serie Baywatch. Vrouwen in rode badpakken, strandwachten en prachtige stranden geven toch wel dat ultieme zomerplaatje weer. Ondanks dat de serie inmiddels al aardig oud is, heeft het een zodanig blijvende impact gehad op de popcultuur en refereren we er nog regelmatig naar. Nu heeft ook oud Temptation Island deelneemster Annebel Visscher een hele herkenbare referentie naar de serie op Instagram geplaatst.

Annebel Visscher doet bekende scène na op Instagram

In 2022 deed Annebel Visscher mee aan het programma Temptation Island: Love or Leave, waarin koppels het ultieme relatie-experiment aangaan. Sindsdien heeft Annebel niet stil gezeten en heeft ze afgelopen jaar nog meegedaan aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. 

Naast haar verschijningen op tv is ze voornamelijk druk met haar werk als influencer. Zoals je ook aan haar prachtige lichaam kan zien, is ze veel bezig met sporten en heeft zelfs haar eigen fitness programmaZe heeft maar liefst 127K volgers op Instagram en inspireert haar volgers het beste uit zichzelf te halen. Onlangs is er een filmpje van Annebel geplaatst waarin ze de bekende Baywatch scène nadoet. In het filmpje zie je Annebel gekleed in een rood badpak over het strand rennen met een reddingsboei.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHOTSBYCHARELLE (@shotsbycharelle)

Een filmpje als deze slaat natuurlijk meteen aan. Iedereen herkent de referentie meteen en dat is altijd erg leuk om te zien. Of we Annebel binnenkort weer op de televisie gaan zien, weten we niet. Ze is in ieder geval lekker actief op social media. Misschien is een Nederlandse versie van Baywatch wel een idee. Wij weten in ieder geval wel iemand die de rol van Pamela Anderson kan overnemen.

Lees ook: Juultje Tieleman verblijdt Instagram-volgers met foto in pyjama.