De carrière van Anna Nooshin

De 36-jarige Anna Nooshin is een bekend gezicht op de Nederlandse televisie en heeft een aardige carrière opgebouwd. Anna begon haar carrière na het afronden van de opleiding communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam als modeblogger. Hierna is het balletje gaan rollen voor de Iraans-Nederlandse onderneemster en begon zij in 2015 bij RTL Boulevard waar zij achter de desk staat als mode- en lifestyledeskundige. Verder werkte Anna mee aan Hollands Next Top Model en was ze te zien bij de programma’s Een goed stel hersenen en De Slimste Mens. Mocht dat je allemaal nog niets zeggen dan kun je haar misschien ook kennen als deelneemster van Expeditie Robinson in 2016.

Maar hier blijft het niet, Anna is tussen alle opnames door namelijk ook een echte onderneemster. Zo heeft zij haar eigen beautymerk Noosh beauty en is ze mede-oprichter van het museum The Upside Down. Verder heeft zij ook twee boeken en een documentaire uitgebracht. We kunnen dus wel stellen dat Anna een echte alleskunner is!

De brunette plaatst een nieuwe bikini foto op Instagram

Ondanks Anna haar drukke agenda, maakt zij gelukkig ook tijd om regelmatig stijlvolle foto’s op Instagram plaatsen. Zo heeft zij inmiddels ruim 903.000 volgers die met volle teug meegenieten van haar content. Zoals je van een modeblogger kunt verwachten, post ze veel foto’s waarin ze haar outfits showt en deze dame weet iedere post de camera weer helemaal in te pakken. Ze heeft dan ook een plek verdient in onze lijst met de mooiste Nederlandse brunettes.

Momenteel is ze lekker op vakantie in Los Angeles in Amerika en hier neemt zij haar volgers dan ook in mee via haar Instagram Story’s. Op de nieuwste foto komen Anna haar prachtige curves goed naar voren, en dat levert in combinatie met die prachtige bikini en donkere lokken echt een fenomenaal resultaat op. Bekijk hieronder de hele hete bikini foto van Anna Nooshin en begin je dag met een lach:

Anna-nooshin-bikini-foto
Instagram Anna Nooshin