En er zijn een aantal specifieke punten waar we onze smartphone het meest voor gebruiken. Deze verschillen per persoon. Er zijn mensen met wie we het meeste appen, applicaties die we het meest gebruiken en andere personen die we het snelst willen kunnen bereiken. Daarom is het belangrijk dat we onze smartphone kunnen personaliseren. Android & You selecteerde op hun Youtube kanaal een aantal essentials die jij op je smartphone kunt personaliseren. Zo haal jij het meeste uit je smartphone.

Unieke buttons

Muziek is belangrijk voor mij. Ik wil overal en altijd beschikking hebben tot mijn eigen afspeellijsten. Doordat ik zelf de toesten van mijn Android toestel kan instellen heb ik met slechts één druk op de knop mijn muziek binnen handbereik. Welke functies gebruik je zelf veel? Zorg ervoor dat deze functies makkelijk te selecteren zijn door ze op de juiste positie te plaatsen.

Gepersonaliseerde notificaties

De verleiding om bij iedere notificatie ons toestel te pakken is groot. Echter, zijn er momenten waarbij we deze verleiding moeten weerstaan en onze notificaties moeten uitschakelen. Maar van een bericht van je meisje, beste maat en moeder wil je altijd een melding krijgen. Stel daarom een unieke notificatie in voor de dierbare personen om je heen, zodat je altijd weet wanneer je een belangrijk bericht krijgt. En de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Ga je bijvoorbeeld binnenkort op reis? Krijg dan dagelijks een gepersonaliseerde notificatie van de verwachte weersomstandigheden. Zo ben je altijd en overal op de hoogte.

Een eigen toolbar

Het gaat allemaal om efficiëntie. Tegenwoordig kan niks snel genoeg gaan en wil je met een enkele swipe de juiste functies en mogelijkheden voor je neus geschoteld krijgen. En dat kan. Zijn er standaard apps die je amper gebruikt? Geen probleem, je personaliseert, categoriseert en wijzigt de volgorde van je favoriete apps. Of je je smartphone nou gebruikt voor zakelijke doeleinden of eindeloos wilt gamen, zo til jij je smartphone naar een hoger niveau.

Wil jij nóg meer uit je smartphone halen? Het platform Android & You heeft 64 how-to video’s opgesteld waarmee jij het maximale uit je telefoon kunt halen. Deze zijn ingedeeld in zes verschillende thema’s. Bepaal welke functies voor jou een pre zijn en begin met personaliseren