Maak kennis met Andreea Dragoi

Andreea Dragoi werd geboren in Roemenië en heeft sinds jonge leeftijd een enorme passie voor het zwemmen. Door haar indrukwekkende prestaties kwam zij tijdens verschillende kampioenschappen al uit voor Roemenië. Maar momenteel zwemt Andreaa voor het team van San Jose State University in de Verenigde Staten en met succes, want zij heeft al meerdere malen haar persoonlijke records weten te verbreken.

De knappe dame trekt ook buiten het zwembad de aandacht. De blondine is namelijk ook een succesvol model. Zo heeft zij een aantal shows mogen lopen en heeft zij op de cover gestaan van het Franse tijdschrift Malvie. Verder heeft zij ook deelgenomen aan verschillende missverkiezingen en is zij momenteel Miss US Nation 2022. Over deze missverkiezingen vertelde zij eerder al dat zij graag mee doet vanwege die uitdaging die het biedt en de mogelijkheid om anderen te kunnen inspireren om te geloven in henzelf om hun dromen na te streven. Andreea gelooft namelijk dat zelfvertrouwen en vastberadenheid essentiële eigenschappen zijn om succes te kunnen behalen. We kunnen dus wel stellen dat deze veelzijdige vrouw, zowel mooi van binnen als van buiten is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andreea Dragoi (@dragoi_andreea)

De knappe zwemster deelt prachtige foto’s op Instagram

Door haar verschillende kwaliteiten is Andreea ook ontzettend populair op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 70 duizend volgers weten te verzamelen via Instagram, die zij regelmatig voorziet van de mooiste foto’s in haar badkleding tijdens trainingen. Want door haar modellenwerk weet zij heel goed hoe zij de camera in kan pakken en hiermee bewijst zij alleen maar weer waarom zij een van de mooiste zwemsters van de wereld is. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van deze alleskunner en begin je dag met een lach:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andreea Dragoi (@dragoi_andreea)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andreea Dragoi (@dragoi_andreea)