“De knapste voetbalster ter wereld”

Als er door vrouwen over voetballers gepraat wordt, gaat het vaak over het uiterlijk van de voetballers. Er zijn namelijk aardig wat fitte, goed uitziende voetballers te vinden. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de vrouwenvoetbal. Wij willen je daarom ook graag voorstellen aan Ana Maria Marković, een Kroatische voetbalster die speelt voor het Zwitserse Grasshopper Club Zürich en het Nationale Kroatische team.

Ana Maria Marković is nog maar 24 jaar en is op weg naar een zeer succesvolle voetbalcarrière. Ze heeft een Kroatische moeder en is zelf geboren in het prachtige plaatsje Split, maar verhuisde op 12-jarige leeftijd naar Zwitserland. Hier begon ze een paar jaar later met voetballen en al snel groeide ze uit tot een waar talent. Naast haar voetbaltalent is ze ook nog eens een prachtige dame om te zien. Ze wordt door velen ook wel de knapste voetbalster ter wereld genoemd. De Instagram van Ana Maria Marković is hier zeker het bewijs van.

Ana Maria Marković gaat viraal op Instagram

Zoals je goed kan begrijpen, is Ana Maria Marković ontzettend populair op sociale media. Voornamelijk op Instagram doet ze het goed met maar liefst 3,3 miljoen volgers. Onlangs plaatste ze een prachtige bikinifoto van haarzelf in het prachtige Algarve. Deze foto kreeg ontzettend veel aandacht, en zeer terecht.

Deze foto laat zien dat ze niet alleen talent heeft voor voetbal, maar ze ook zeker kan shinen vóór de camera. Zeer opvallend is de populariteit van deze foto. De foto heeft namelijk meer dan één miljoen likes en dat is vergeleken met haar andere foto’s, die gemiddeld rond de 200K likes lijken te krijgen, toch wel zeer noemenswaardig. Geheel terecht natuurlijk als je het ons vraagt. Kijk zelf maar eens wat voor prachtige verschijning ze is.