Zoals de makelaar in de advertentie vermeldt is dit ‘Eén zéér royaal penthouse’ op de meest prestigieuze locatie van Amsterdam. De Bijenkorf en Grand Hotel Krasnapolsky zijn je buren en het uitzicht mag er ook zijn: het nationaal monument op de Dam en het koninklijk paleis. Prijskaartje? € 24.500.000 vrij op naam. Kost wat, maar dan woon je op de sickste locatie van Amsterdam, met bijbehorend adres. Er zijn namelijk niet veel mensen die als adres ‘Dam 3′ hebben. Het appartementen complex telt een tiental appartementen en een penthouse van zo’n duizend vierkante meter.

duurste appartement man man 4  duurste appartement man man 5 duurste appartement man man 7duurste appartement man man 6duurste appartement man man 8

Wat krijgen we voor een kleine 25 miljoen? vijftien kamers, waaronder 7 slaapkamers. Drie badkamers en (maar) één apart toilet. Twee jacuzzi’s, een stoomcabine, drie ligbaden. Dit alles, gelegen op de zeven, achtste en negende verdieping.

duurste appartement man man 15

duurste appartement man man 16

duurste appartement man man 18

Bevalt het huidige likje verf op de wanden niet? Geen probleem. Zoals vermeld staat in de advertentie krijgt u alle ruimte uw wensen te realiseren en de woonomgeving te creëren waarvan u altijd hebt gedroomd. Mag ook wel voor een schamele €25.000.000.

duurste appartement man man 14

duurste appartement man man 12

duurste appartement man man 10