Nadat deze single eerst in Frankrijk werd uitgebracht volgde later een nummer 1 hit in Rusland, Polen, Spanje, Italië terwijl het in Nederland op de 2e plek bleef steken. Vreemd genoeg bleef het in Frankrijk ook bij een tweede plek omdat dit Franse hiphop-nummer al op nummer 1 stond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alizée Lyonnet (@alizeeofficiel)

Alizée van Moi Lolita

Misschien wel het meest bekende beeld van Alizée is deze YouTube-video die 127 miljoen keer bekeken is. Met een heerlijke souplesse danst ze erop los terwijl ze haar grote hit aan de man brengt. Perfectie bestaat niet zeggen ze, maar Alizée komt er hier anders wel heel akelig in de buurt. De Franse zangeres beitelde met deze vertoning haar naam als ultieme babe. Ook op Dumpert is deze video bijvoorbeeld populair en komt regelmatig bovendrijven.

Hoe gaat het nu met Alizée?

Inmiddels is Alizée nog steeds pas 36 jaar oud. Dat zou je niet verwachten omdat ze al zo lang geleden haar eerste grote hit had. Ze was slechts 16 jaar toen ze haar eerste album uitbracht in 2000. Geen zorgen: Alizée ziet er nog steeds even prachtig uit. Ze is wat tattoo’s rijker, maar de tijd heeft verder nog niet toegeslagen bij de brunette. Blijkbaar houdt ze erg van anime want ze heeft allerlei plakplaatjes zoals die van Sailor Moon op haar armen. Ook is ze getrouwd dus dat is pijnlijk nieuws voor iedereen die nog dacht een kans te maken. Volgens muziekcritici is Alizée flink gegroeid en kan nu als een erg volwassen artiest gezien worden. Die muziekloopbaan staat de laatste jaren wel op een lager pitje. Zo heeft Alizée al sinds 2014 geen nieuw album uitgebracht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alizée Lyonnet (@alizeeofficiel)

Zeep aan mijn voeten

Het nummer is ook bekend omdat het een bekende ‘mama appelsap’ is. In het refrein van het nummer lijkt het namelijk net alsof Alizée “zeep aan mijn voeten” zegt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alizée Lyonnet (@alizeeofficiel)

Optreden in 2021

Ook dit jaar heeft Alizée weer eens Moi… Lolita gezongen voor een grote tv-show. Hieronder zie je dat de zangeres nog steeds om door een ringetje te halen is.