Een reusachtig zwembad voor een prikkie

Het is weer zomer en dus is het tijd om een zwembad op te zetten. Misschien ga je voor een klein badje van een paar tientjes of juist voor een flink bad dat honderden euro’s kost. Dat je echter altijd baas boven baas hebt bewijst dit zwembad dat op AliExpress te koop staat. Het is namelijk een gigantisch ding dat voor je voor een modaal maandsalaris kan aanschaffen.

Als je deze zomer graag een poolparty wil geven maar nog geen zwembad hebt, dan weet je wat je te doen staat. Op AliExpress is altijd een oplossing te vinden en dat bewijst dit gigantische zwembad wel. Het is van het niveau dat bij een 3-sterrenhotel in Frankrijk past, maar het kost slechts een paar duizend euro. Het zwembad is voor tussen de 2000 en 4000 euro te verkrijgen. Vooral met het grootste bedrag krijg je dan een zwembad dat niemand kan evenaren met een afmeting van 20 x 10 meter.

Je kan dan schaamteloos zo veel mogelijk mensen uitnodigen voor je pool party want er passen meer dan genoeg mensen in. Het is zelfs zo groot dat je het voor je huis kan neerzetten en heel de straat kan uitnodigen. Misschien is het een leuk idee om dit in de buurtapp te gooien en dit met iedereen samen te kopen?

 

Check deze link voor meer informatie over het grote zwembad

Aliexpress verkoopt nog veel meer

Dat AliExpress een eindeloze bron van geweldige producten voor een erg voordelige prijs is, zal voor meer mensen bekend zijn. Het Chinese bedrijf kan zijn producten goedkoop leveren en daardoor is het leuk om er te shoppen. Een van de vele dingen die zij aanbieden is een McDonald’s Bestelpaal. Je hoort het goed: die paal die bij de Mac staat om je bestellingen te doen, kan je ook voor jezelf kopen. Het praktisch nut ontschiet ons er even van, maar toch is het mooi dat je zoiets gewoon kan kopen.