McDonald’s op AliExpress

Op AliExpress zijn vaak gekke dingen te vinden. Eigenlijk wordt alles daar wel nagemaakt, bijvoorbeeld een neppe iPhone. Maar Ali kiest er vaak voor om ook de meest gekke dingen te kopiëren. Zo zijn er nu ook selfservice-palen te koop. Niet zomaar een, maar precies een die je ook bij de McDonalds tegenkomt wanneer jij je favoriete menu aan het bestellen bent. En zeg nou eerlijk: wie wil dat nou niet, een échte bestelpaal van de Maccie in je woonkamer? Kleine spoiler: je kan er écht op bestellen, dus het is ook nog eens een nuttig apparaat.

terminal aliexpress

Bestelpaal van AliExpress

Eigenlijk is het best logisch dat AliExpress dit soort machines verkoopt. Ze willen natuurlijk iedereen tevreden houden en met deze zet zijn er misschien ook wel ondernemers die klant worden bij de Chinese keten. De zelfservice is er in allerlei soorten, maten én kleuren, maar gelukkig hebben we één gevonden die precies lijkt op die van de McDonalds. De bestelpaal heeft een touchscreen van 32 inch, een standaard waar het hele systeem op kan staan (waardoor je hem dus gewoon in je woonkamer kan zetten) en een pinautomaat die ook écht werkt.

Het bijzondere van deze machine: hij werkt gewoon op Android. Het is dus mogelijk dat je op dit apparaat je favoriete gerechten bij de fastfoodketen bestellen.

aliexpress machine

Selfservice met pinapparaat én bonnenprinter

Je wilt natuurlijk dat de ervaring helemaal compleet is, dus dat het écht lijkt alsof je in de Maccie staat: dat kan. Deze automaat heeft namelijk een pinterminal waar je kan afrekenen én een bonnenprinter waar de bestelbon wordt uitgeprint. De prijs is wel iets aan de scherpe kant. Omgerekend koop je deze bestelpaal voor zo’n 1200 euro.