Alles over de bloedmooie Aletta la Blanche

De Nederlandse Aletta la Blanche heeft haar jeugd doorgebracht in Zwolle en uiteindelijk is zij op haar 18de verhuisd naar Rotterdam voor haar studie Geneeskunde, waarna zij uiteindelijk cosmetisch arts is geworden. Naast haar werk in verschillende Nederlandse klinieken vertelde Aletta in een interview met FHM dat zij het grootste gedeelte van het jaar op Bali woont, omdat zij altijd al graag in een warm land wilde wonen en de kou voor de bloedmooie dame echt vreselijk is. Maar vergis je niet. De maanden dat zij op Bali woont heeft zij zeker geen vakantie, want daar heeft zij ook een druk leventje. Zo is de Nederlandse Aletta model bij een agency op Bali en verblijdt zij haar volgers dagelijks met de leukste Instagram-foto’s in bikini. Kortom dat haar passie bij uiterlijke verzorging ligt is dus zeker te zien.

Aletta heeft inmiddels de 33 jaar aangetikt en is een behoorlijke health junkie, waardoor zij er nog altijd erg fit uit ziet. Zo let zij goed op hoe haar lichaam reageert op bepaalde voeding, want alles wat irriterend werkt op haar darmen of voor grote schommelingen in haar bloedsuikerspiegel zorgt, probeert zij te vermijden. Zo blijft ze topfit.

En bij het zien van Aletta la Blanche haar Instagram maakt ons hart toch even een sprongetje. Zo plaatst zij de meest zonnige bikinifoto’s, foto’s in lingerie van mooie shoots en de meest stijlvolle outfit checks. Wat opvallend is aan de Instagram-foto’s van Aletta, is dat ze enerzijds heel vrolijk zijn en anderzijds erg mysterieus. Kortom: een verleidelijke combinatie. Aletta stond in 2020 op plek 294 van de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Zie hieronder een aantal fantastische Instagram-foto’s van Aletta: