De jonge tweede doelman van Ajax

Als je denkt aan de doelman van Ajax, dan gaat er sneller een belletje rinkelen bij Remko Pasveer dan bij de jongere Jay Gorter. De tweede doelman van de Amsterdamse voetbalclub heeft namelijk nog nauwelijks minuten mogen maken voor het eerste elftal. Alleen tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijf Schaal mocht de 22-jarige de volle negentig minuten onder de lat staan. Maar dat was toen zonder al te veel geluk, Gorter moest de bal vijf keer uit het doel vissen. Ajax verloor van PSV met 5-3.

Gelukkig mocht de jonge doelman wel minuten maken bij Jong Ajax. Hier speelde hij totaal achttien wedstrijden en werd hij 32 keer gepasseerd door de bal. Wat is een enorm verschil is vergeleken met het seizoen van 2020-2021. Hier zette hij een record op zijn naam. Zo hield hij in 37 wedstrijden 25 keer de nul.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jay Gorter (@jaygorter)

Amanda Franzén is de nieuwe vriendin van Jay Gorter

Eén ding is in ieder geval zeker, Jay scoort goed in de liefde. Zo kwam er recent nieuws naar buiten op het Instagram-account van juicechannel RealityFBI dat de doelman een nieuwe vriendin zou hebben  Het zou gaan om het Zweedse model Amanda Franzén. Ondertussen is het ook duidelijk te zien op het account van de prachtige blondine. Zo zijn er foto’s en video’s van de twee te zien op vakantie en reageert Jay Gorter met “love you”. Amanda heeft zo’n 180.000 volgers op haar account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA FRANZÉN (@amandafranzeen)

Nu is natuurlijk de vraag wat we allemaal weten over deze leuke dame aan de zijde van Jay? Amanda Franzén is 24 jaar en komt uit Göteborg. Onbekend met onze taal is ze in ieder geval niet. Ze had vroeger namelijk een relatie met Gustav Engvall, die op het moment van de relatie, een speler was van KV Mechelen.

Benieuwd naar meer foto’s van deze dame, bekijk dan hieronder een paar parels van Amanda Franzén:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA FRANZÉN (@amandafranzeen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA FRANZÉN (@amandafranzeen)