Afvallen is stukken eenvoudiger met deze heerlijke lunches

We snappen dat jij wilt blijven genieten van de lekkerste hapjes; en groot gelijk heb je. Als je wilt afvallen zullen de onderstaande gerechten je zeker helpen en hoef jij niet op smaak in te leveren.

Wraps met tonijn en pesto

Eiwitten zijn belangrijk bij een lunch en daar zitten er veel van in bij wraps met tonijn en pesto. Een goed idee om dit te eten als je wil gaan afvallen.

Spruitjes met gegrilde kip

Deze lunch bevat gezonde groenten. Daarnaast zorgt de kip ook nog eens voor eiwitten wat goed voor je is.

Tonijnsalade helpt bij het afvallen

Tonijnsalade bevat proteïne, vezels en gezonde vetten. Kortom: dé maaltijd die je tijdens de lunch moet eten om afvallen als gevolg te hebben. Het is ook vrij eenvoudig om te maken. Mix een blikje tonijn met een halve avocado en voeg kruiden toe zoals knoflook of chili-poeder.

Afvallen

Pindakaas smoothie

Je kan meer met pindakaas dan het alleen maar op je brood eten. Zo kan je een heuse pindakaas smoothie maken. Het is goed voor je omdat het aanzet tot een sterkere stofwisseling waardoor opgeslagen vet verbrand wordt.

Griekse yoghurt-kip salade

De yoghurt en kip bevatten proteïne. Ook zitten er gezonde vetten in deze salade. Hierdoor wordt je maag goed gevuld en blijft je bloedsuikerspiegel op waarde.

Geschroeide zalm met komkommer salade

Dit is een goed gerecht om te eten nadat je laatste maaltijd bestond uit junk food. Het helpt je hier beter van te herstellen.

Zalm

Vistaco’s voor een volle dosis smaak

In vistaco’s zit een grote hoeveelheid aan proteïnes zodat je gevoel voor honger gestild wordt. Ook boost het je stofwisseling.

Burger op plantaardige basis

Een burger gemaakt op plantaardige basis bevat ontzettend veel eiwitten. Vaak zijn deze burgers gemaakt van bonen of sojabonen.

Quinoa salade, dit helpt je echt met afvallen

Het is makkelijk om deze salade te maken. Je hoeft niks te verwarmen of iets dergelijks en je kan de ingrediënten makkelijk meenemen zodat je hem in bijna alle situaties zonder veel moeite kan bereiden.

Afvallen

Sandwich met ei, tomaat en gekruide mayonaise

Deze ingrediënten heb je misschien al wel in huis en dus kan je deze lunch snel en makkelijk maken. Je bent zeker van het feit dat je een lunch hebt met veel eiwitten als je dit eet.