Action verkoopt héél handige variant van de Apple AirTag

De originele Apple AirTag kost al gauw zo’n € 40. Niet bijster veel geld als je het vergelijkt met andere producten van de elektronicagigant, maar goedkoper is (bijna) altijd beter, toch? Zo bewijst ook de Action.

En dat is precies waarom we zo van de Action houden, ook op het gebied van gadgets. Voor slechts € 6,95 verkopen zij namelijk een heel handige variant op de Apple AirTag, onder de noemer Fresh ’n Rebel smart finder. Het product heeft eigenlijk precies dezelfde functie: ervoor zorgen dat jij je favoriete items nooit meer kwijtraakt. Hij is daarnaast, net als de originele tag, te gebruiken met de Apple ‘Zoek mijn’-app op je iPhone, iPad of Mac, maar ook met de ‘Vind objecten’ app op een Apple Watch. Een belangrijk bijkomend voordeel.

action smart finder air tag apple locatie gps

De Fresh ’n Rebel smart finder is daarnaast ook nog eens te krijgen in verschillende hippe kleuren. Zwart, wit, groen en roze behoren tot de opties.

Positieve reacties over de Fresh ‘N Rebel Smart Finder

Een belangrijke graadmeter in je beslissing om de gadget daadwerkelijk aan te schaffen, zijn natuurlijk de reviews. En die zijn overwegend positief. Een gebruiker vergelijkt het product van Apple en de Action, en bestempelt het goedkope alternatief als ‘ideaal’. Een ander is zo’n fan van deze gadget, dat ze direct een zwarte én witte versie heeft besteld. Deze goedkope variant van de Apple AirTag is helaas niet online te bestellen, maar ligt wel in de filialen van de Action.