Action verkoopt een goedkope Key Finder die werkt via bluetooth

De Key Finder van de Action is handig voor iedereen die een beetje een sloddervos is. Met behulp van deze bluetooth gadget heb je de locatie van je spullen snel teruggevonden. Als je de sleutels even niet meer kunt vinden, kan jij op je telefoon gewoon zien waar ze liggen.

De tracker beschikt over een ingebouwde microfoon. Deze werkt heel makkelijk: je klikt op een knop op je telefoon om een signaal af te geven en je hoort direct een piepend geluid. Het enige wat je hoeft te doen, is dat je het geluid hoeft te volgen om je sleutels terug te vinden.

@jill_vente Airtag dupe! #keyfinder #action #tip #airtag #dupe #actiontip #airtagdupe #fyp #budget #cleaning ♬ Sunrise – BCD Studio

Een goed alternatief voor de AirTag van Apple?

Naast de prijs heeft deze tracker van de Action overigens nog een voordeel in vergelijking met de AirTag. Hij heeft een opening waarmee je hem makkelijk aan bijvoorbeeld je sleutelbos kunt hangen.

Er is echter wel een ‘maar’, op het doosje staat namelijk dat deze tracker een maximaal bereik van 10 meter heeft. Dus deze tracker van de Action is niet geschikt om bijvoorbeeld een koffer te tracken wanneer je op vakantie gaat. De gadget is wel uitermate handig om bijvoorbeeld binnenshuis je sleutels te lokaliseren. Hoef je tenminste niet weer te laat te komen, dankzij het zoeken naar je sleutels. En dat allemaal voor maar 1,99. Voor dat bedrag kan je hem haast niet laten liggen. Het proberen meer dan waard, toch?