De hete hemel op aarde

Heatsupply zorgt er met zijn abonnement voor dat wij nooit meer zonder hete sauzen door het leven hoeven te gaan – bij dit idee krijgen wij het al warm! Het Hot Sauce abonnement van Heatsupply kost slechts €22,50 en zorgt ervoor dat jij iedere twee maanden een box ontvangt met minimaal drie verschillende hete sauzen ter waarde van circa €25. Niet alleen hoef jij je nooit meer zorgen te maken over jouw voorraad, maar ook de verscheidenheid aan smaken wordt voor je bepaald. Er wordt een mooie variatie aan hete sauzen samengesteld, van exclusieve Amerikaanse hot sauces tot bijzondere nieuwkomers uit Europa – variërend van mild tot heet. Je weet dus niet exact welke hete sauzen je gaat ontvangen, maar je kan de hot sauce experts vertrouwen op hun deskundige selectie.

hete sauzen bestellen

Om te zorgen dat je altijd de nieuwste smaken zal ontdekken in de wondere wereld van hot sauce, zullen er altijd minimaal twee sauzen in de box zitten die nog niet op de hot sauce webstore te vinden zijn. Zo zal jij kennis maken met de nieuwste sauzen, die vaak nog nergens in Europa verkrijgbaar zijn. Tevens ontvang je bij elke box een unieke kortingscode en natuurlijk uitleg over de inbegrepen hot sauces.

Inschrijven voor hete sauzen

Dus ben jij een echte hot sauce liefhebber, let dan goed op. Wanneer jij je voor 20 september inschrijft zal de eerste box op de 30ste verzonden worden. Bij je allereerste box ontvang je bovendien een gratis totebag, ter waarde van €9,95.

hete sauzen