De loopbaan van Abbey Hoes

Abbey Hoes is al vanaf jonge leeftijd te zien op de Nederlandse televisie. Dat begon nog bescheiden met een rolletje in een reclamespotje van Roosvice op 12-jarige leeftijd en later zouden ook onder meer SpangaS en 2012: Het Jaar Nul volgen. In 2009 had ze de hoofdrol in de voor een Gouden Kalf genomineerde telefilm Maite Was Hier. Vanaf toen ging het snel, zo had ze de hoofdrol in Koning van Katoren in 2021, kreeg ze het Gouden Kalf voor beste actrice voor haar rol in Nena. Daarnaast vertolkte ze in 2015 de rol van Julia in de film De Ontsnapping. De afgelopen jaren was ze onder meer te zien in Zwaar Verliefd!, The Hitman’s Bodyguard (bijrol) en Verliefd op Cuba.

 

Ook haar privéleven is vrij berucht. Zo heeft ze een relatie gehad met onder meer Tobias Kersloot en is ze nu gelukkig met Gino Winter. Haar liefdesperikelen worden regelmatig besproken in de roddelpers. Verder is ze actief als model en heeft ze talloze piekfijne fotoshoots op haar palmares staan.

Ze begint het jaar 2023 met een topless-foto

De actrice begint dit jaar direct met een pikante foto op Instagram. Zo is te zien dat ze badderend en topless poseert. In de reacties regent het daarom reacties van onder meer Noor Kleinenberg de Groot ‘Oeeeee😍😍😍😍😍’ en Isadee Jansen met ‘hottie’. Bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)