Grenade eiwitrepen nu spotgoedkoop bij de Action

Met gemiddeld zo’n 20 gram eiwit per reep zijn ze ideaal om je spieren een boost te geven na die zware training. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een snack die je een verzadigd gevoel geeft zonder dat schuldgevoel? Dat is pas genieten!

De repen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Denk aan Carb KillaWhite Chocolate Cookie, Caramel Chaos, Cookies & Cream en zelfs Lemon Cheesecake. Het is alsof je een traktatie hebt, maar dan zonder al die ongezonde rommel.

Hoeveel wordt je portemonnee lichter?

Nu komt het beste deel: normaal betaal je in de supermarkt of bij sportwinkels zo’n € 3,20 per reep. Maar bij Action? Slechts 99 cent per stuk! Dat is een deal die je niet wilt missen. Je kunt je voorraad aanvullen zonder dat je portemonnee in de problemen komt.

Je bent vast niet de enige die deze deal heeft ontdekt. TikTok-gebruikers zijn deze goedkope eiwitrepen al massaal aan het inslaan. Het is echt een unieke kans, vooral gezien de kwaliteit en populariteit van deze repen. Het is zeldzaam om ze voor zo’n lage prijs te vinden, dus wees er snel bij!

@actionnederland De Grenade protein bar battle! 💥 Welke is jouw fave? 🍫 #ActionNederland #Actionfinds #TasteTest #protein #proteinbarsreview #grenadebar #proteinerepen ♬ dreams sped up – sped up audios

Maar let op: zoals met alle goede deals bij Action geldt: op is op. Dus als je fan bent van Grenade eiwitrepen of ze eindelijk eens wilt proberen, grijp je kans. Ze zijn niet online verkrijgbaar en liggen niet in elk Action-filiaal, dus check snel je dichtstbijzijnde winkel.

Foto via Peppers