Joe Cole uit Peaky Blinders neemt het voortouw in de nieuwe serie

De zesdelige serie genaamd Nightsleeper speelt zich volledig af in real time, wat betekent dat de spanning alleen maar blijft stijgen terwijl je kijkt. Het verhaal volgt een groep passagiers aan boord van een nachtelijke trein die van Glasgow naar Londen raast. Klinkt als een rustige rit, toch? Nou, tot de trein gehackt wordt en ineens niemand meer te vertrouwen lijkt.

Fans van Peaky Blinders zullen blij zijn om Joe Cole te zien schitteren in de hoofdrol. Deze keer speelt hij geen gangster, maar een off-duty politieagent die zonder het te willen midden in een levensgevaarlijke situatie belandt. Naast hem zien we Alexandra Roach (bekend van Viewpoint), die de rol van de directeur van het National Cyber Security Centre op zich neemt. En laten we eerlijk zijn, als de trein gehackt is, wil je zo iemand wel aan je zijde hebben.

Bekijk hier de trailer voor Nightsleeper:

Nightsleeper bevat een cast vol bekende gezichten en onverwachte twists

Naast Cole en Roach zien we ook bekende gezichten als Sharon Small (Gangs of London) en James Cosmo (Game of Thrones). Als dat nog niet genoeg reden is om in te schakelen, dan zorgen de explosieve actie en onverwachte wendingen en plottwist er wel voor dat je de volgende aflevering niet wilt missen.

Op IMDb (6,4) scoort de serie respectabele scores, en ook op Twitter is men enthousiast! Check hier wat voorbeelden:

tweet

tweet

Zin om in te stappen? Nightsleeper is vanaf 15 september elke zondag en maandag te zien op BBC One. Ga er goed voor zitten, want deze thriller is er eentje om in één ruk uit te kijken.