Kruidvat helpt je uit de brand

Bij Kruidvat hebben ze nu een actie waarbij je spotgoedkoop op stedentrip kan voor 3, 4 of 5 dagen. En ja, dat is inclusief vlucht én hotel! Perfect om even alles achter je te laten en te genieten van een nieuwe stad.

3 dagen voor slechts €179!? Ja, echt waar.

De goedkoopste deal die je kunt scoren is een 3-daagse citytrip voor maar € 179. Of je nou lekker in de zon wil chillen of cultuur wil snuiven, je kunt met deze deal een toffe Europese stad ontdekken. Voor dit geld mag je niet klagen, wat een steal zeg. Het is een perfecte snelle escape als je even weg wilt.

stedentrip kruidvat goedkoop
Screenshot Kruidvat website

Meer tijd? Ga 4 of 5 dagen voor een prikkie.

Als je iets langer de tijd hebt, kun je kiezen voor de 4-daagse stedentrip voor € 209, of pak flink uit en ga all out met 5 dagen voor € 239. Met zulke prijzen hoef je geen excuses meer te zoeken om nog even weg te gaan. Vlieg en slaap in stijl, zonder dat je spaarrekening leeg loopt.

Dus, waar wacht je nog op? Scoor je stedentrip, pak je koffers, en zorg dat je je vrienden op de kast maakt met jaloersmakende foto’s terwijl hun door de stromende regen naar werk moeten. Veel plezier!