Waarom je deze deal van de ALDI niet wilt missen

Dit is niet zomaar een tv van de ALDI, het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit zonder de portemonnee leeg te trekken. Met een prijs van onder de 200 euro is dit een deal die je niet zomaar voorbij wilt laten gaan.

Laten we eens kijken waarom deze smart-tv een echte must-have is. Allereerst is de resolutie Full HD 1080p. Dit betekent haarscherp beeld en levendige kleuren, perfect voor het kijken van je favoriete films, series of het spelen van games. Je hoeft geen tech-nerd te zijn om te begrijpen dat dit een flinke stap omhoog is ten opzichte van die oude beeldbuis die nog in je slaapkamer staat.

aldi tv

Verdere specificaties van de smart-tv

Daarnaast is deze tv uitgerust met Dolby Audio, wat zorgt voor een indrukwekkende geluidskwaliteit. Of je nu naar een spannende film kijkt of je favoriete muziek streamt, het geluid komt altijd helder en krachtig over. Geen noodzaak dus om direct te investeren in een aparte soundbar; deze tv levert gewoon goed geluid uit de doos.

Wat deze Medion tv extra interessant maakt, is de HD-triple tuner. Hiermee kun je zowel digitale tv ontvangen via antenne (DVB-T2 HD), kabel (DVB-C) als satelliet (DVB-S2). Dit geeft je de flexibiliteit om te kijken hoe jij wilt, waar je maar wilt.
Maar er is één klein addertje onder het gras: de voorraad. OP=OP, dus je moet er snel bij zijn. Dit soort aanbiedingen zijn populair en kunnen snel uitverkocht raken. Ren dus snel naar de dichtstbijzijnde ALDI-vestiging.

En maak je geen zorgen over de garantie, want ook al is de prijs laag, je krijgt gewoon de vertrouwde ALDI-garantie op deze Medion-tv. Voor € 199,- is dit simpelweg een buitenkans die je niet wilt missen!