1. Bowers & Wilkins Px8

Bij het plannen van je volgende vakantie kan deze eerste gadget niet ontbreken: een hoogwaardige koptelefoon. Gelukkig hebben wij een hele goede suggestie voor je: de Bowers & Wilkins Px8. Ben je op zoek naar een koptelefoon die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens een superieure geluidskwaliteit en ultieme comfort heeft? Dan ben je bij dit toonaangevende merk, opgericht in 1966 in het Verenigd Koninkrijk, aan het juiste adres. De PX8 koptelefoon heeft ultra-high-performance 40mm Carbon Cone drivers en geavanceerde DSP-technologie, waardoor deze koptelefoon een adembenemende 24-bits geluidskwaliteit levert. Ook heeft de PX8 een nieuwe tuning: dit zorgt voor een ultrasnelle driverrespons en extreem lage vervorming, waardoor het detailniveau, realise en dynamiek van het geluid ver weg de concurrerende koptelefoons wegblaast.

gadgets op vakantie

Maar naast de fantastische geluidskwaliteit is de PX8 ook nog eens ontzettend mooi. De armconstructie van gegoten aluminium en de diamantgeslepen rand op de logoplaat laten niks anders zien dan elegantie. Ook zijn de oorschelpen en hoofdband afgewerkt met zacht nappaleer en geheugenschuim waardoor je ontzettend veel comfort ervaart. Ze zijn verkrijgbaar in drie mooi, neutrale kleuren, namelijk in Royal Burgund, lichtbruin en zwart. Deze koptelefoons passen dus bij elke outfit en zeker bij je nieuwste zomeroutfits!

bowers wilkins

Px8

Bowers & Wilkins €699 Shop nu

2. Een sterke powerbank

Je kunt natuurlijk niet op vakantie zonder een powerbank. Je bent namelijk pas zorgeloos op reis wanneer je zeker weet dat je je apparaten altijd kan opladen. En laten wij nou net een hele fijne powerbank voor je gevonden te hebben! De iMoshion Powerbank 20.000 mAh is namelijk dé perfecte travelbuddy én ontworpen om meerdere apparaten snel en effectief van stroom te voorzien. De iMoshion Powerbank heeft vier poorten, micro-USB, twee USB-A en USB-C poort, waardoor je er flexibel gebruik van kunt maken. Eén van de USB-A poorten biedt zelfs quick charge, waardoor je apparaat nog sneller opgeladen is.

Gadgets essentials powerbank2

iMoshion

Bol.com €29,99 Shop nu

De powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh, wat inhoudt dat je je telefoon er gemiddeld twee tot vier keer mee kunt opladen. Perfect dus als je lang moet reizen tijdens je vakantie. Daarnaast is de iMoshion erg compact en daardoor goed mee te nemen op vakantie: de afmetingen zijn namelijk 13,7 x 6,8 x 2,6 cm met maar een gewicht van 420 gram.

3. BeoPlay EX draadloze oortjes

Ben je toch meer een liefhebber van compacte draadloze oortjes. Dan kun je ook nog kiezen voor deze essential: de BeoPlay EX oortjes van Bang & Olufsen. Ze worden geleverd met siliconen eartips die ze zowel comfortabel maken als stevig laten zitten. Zo zijn ze perfect voor dagelijks gebruik maar ook voor intenstieve sportactifiteiten, zelfs buiten. De BeoPlay EX oortjes hebben een accuduur van zes uur met gebruik van noice cancelling en acht uur als je die functie uit zet. Je kunt dus de hele dag genieten van jouw favoriete muziek of podcasts. Daarnaast krijg je ze ook nog in een aluminium oplaadcase die slechts 6,6 x 4,8 x 2,2 cm is. Deze past dus ook gemakkelijk in je tas, handbagage of koffer.

beoplay oortjes

De BeoPlay EX hebben een frequentiebereik van 20 – 22.000 Hz, wat zorgt voor een rijk en gedetailleerd geluid. Dit is dus perfect voor muziek, maar ook voor podcasts en audioboeken omdat elk geluid wordt weergegeven met een ongekende helderheid. Je kunt dus ook gebruik maken van de noice cancelling technologie als je dat prettig vindt. Daarbij hebben de oortjes ook zes ingebouwde microfoons waardoor ze ook perfect zijn voor telefoongesprekken. Je kunt de oortjes bedienen door ze aan te raken met functies als gesprekken opnemen, nummers skippen en het volume aanpassen. Er zit een gratis app bij waarin je allerlei geluidspresets kunt selecteren en instellen. Alles is dus helemaal perfect voor je op maat gemaakt zodat jij ultiem kan genieten van de geluidskwaliteit tijdens je vakantie.

BeoPlay EX2

BeoPlay EX

Bang & Olufsen €399 Shop nu

4. E-reader

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder ook eventjes rustig bij te komen. En hoe kun je dat beter doen dan met een goed boek? Toch zijn boeken meenemen op vakantie vaak een heel gedoe: ze nemen ruimte in en brengen vaak veel gewicht met zich mee. Daarom zijn we zo dol op E-readers, want daar kun je al je favoriete boeken op meenemen en het weegt ook nog eens niks. Maar welke e-reader kun je dan het beste halen? De PocketBook Verse is is ‘de beste koop van januari 2024’, dus zeker een aanrader.

gadgets essentials

Deze PocketBook Verse heeft een 6-inch HD-touchscreen met E Ink Carta™-technologie waardoor de leeservaring bijna hetzelfde is als die van een fysiek boek. Je kunt urenlang lezen zonder vermoeide ogen of concentratieverlies. Ook zijn de woorden nog steeds goed te lezen in fel zonlicht, ook wel handig als je bij het zwembad of op het strand wil genieten van je nieuwe boek. Ook zorgt de E Ink-technologie ervoor dat er alleen stroom wordt verbruikt wanneer het scherm ververst wordt. Zo kun je dus lang genieten van de batterijduur. In totaal heeft de PocketBook een intern geheugen van 8 GB en kun je daar nog een geheugenkaart tot 128 GB in doen. Daarnaast ondersteunt het 25 boek- en grafische indelingen en hoef je dus geen bestanden om te zetten om ze te kunnen lezen. En wat nog extra handig is: ook deze PocketBook kun je gemakkelijk bij Bol.com bestellen.

e-reader goede

eReader

PocketBook €129 Shop nu

5. AirTags

Als laatste kun je natuurlijk niet op reis gaan zonder zeker te weten waar al je spullen zijn. Door AirTags mee te nemen, ben je altijd op de hoogte waar jouw persoonlijke spullen zijn. Een AirTag is een klein, licht en vooral slimme tracker die je kunt koppelen aan je iPhone. Via de ‘Zoek Mijn’ kun je alle spullen volgen waar je een AirTag aan hebt verbonden. Ben je bijvoorbeeld je portemonnee kwijt? Geen enkel probleem. Er zit namelijk ook een ingebouwde speaker in de AirTag. Je kunt dan via je telefoon zorgen dat de AirTag een geluid maakt, zodat je je item snel terug kan vinden.

airtag apple bol

AirTag

Apple €35 Shop nu

Ben je iets echt kwijt kwijt? Ook dan is een Airtag ontzettend handig. In de app kun je dan meteen zien waar je item zich bevindt. Je krijg dan precies op een kaart te zien dat je handtas nog op het vliegveld staat… Dit geeft je vervolgens wel de mogelijkheid om actie te ondernemen. Nu vraag je je misschien af, hoe zit het met de privacy? Dat zit helemaal goed, want alleen jij kan de locatie van de Airtag zien. De locatiegegevens en -geschiedenis worden nooit op de Airtag opgeslagen. Ook kan een Airtag wel een jaar mee met de standaardbatterij en is het ook nog waterbestendig. Bij Bol.com kun je vaak acties vinden waarin je meerdere Airtags voor een lagere prijs kunt halen. Met deze vijf gadgets kom jij je vakantie dus comfortabel door!