“Ik ben getrouwd met de verkeerde persoon”

Volgens de man zou zijn leven verpest zijn door de ambities van zijn vrouw. De man en zijn vrouw zijn inmiddels zes jaar getrouwd. Ze hadden elkaar ontmoet bij een autoshowroom, waar ze samenwerkten. Nu vindt hij dat zijn 39-jarige partner is veranderd sinds hun huwelijksreis en dat ze niet meer dezelfde doelen hebben als vroeger.

Toen ze trouwden hadden ze dezelfde ambities en een huis. Alleen zijn de ambities van zijn vrouw tegenwoordig meer gericht op haar baan als lerares. “Ik voel me gevangen met mijn vrouw. Ik ben getrouwd met de verkeerde persoon en nu heeft ze mijn leven veranderd,” vertelde hij. Sinds hun huwelijk heeft zijn vrouw een bachelor behaald. Hij was eerst supertrots op haar en haar ambities, maar nu slaat ze door volgens hem.

Geen enkele vorm van affectie naar elkaar toe

Inmiddels zijn ze al twee jaar niet intiem geweest met elkaar. “We zijn al twee jaar niet meer intiem geweest en er is geen enkele affectie naar elkaar”, vertelde de man. Toen hij dit met zijn vrouw wilde bespreken, zei ze dat hij met iemand anders had moeten trouwen, iemand die ‘geen carrière wil’. Volgens haar moet hij de intimiteit, maar ergens anders zoeken als hij dat wil. Hij wil heel graag kinderen, maar is bang dat het te laat is om nog een andere partner te vinden. Daarnaast is hij bang dat zijn vrouw hem het huis uit zou zetten als hij een scheiding zou overwegen.