De verhaallijn van 57 Seconds

In deze film, geregisseerd door Rusty Cundieff, weet de blogger Franklin (gespeeld door Josh Hutcherson) een interview te regelen met technologie-expert Anton Burrel (gespeeld door Morgan Freeman). Zodra de blogger erachter komt dat iemand het op Burrell gemunt heeft en hem aan wil vallen, redt Franklin zijn leven. Tijdens het redden van zijn leven ziet hij een vreemde ring aan de vinger van de technologie-expert. De drager van deze ring kan de tijd met 57 seconden terugdraaien. Uiteindelijk wil Franklin deze ring gaan gebruiken om wraak te nemen op het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn zus.

Bekijk de trailer van 57 Seconds in de YouTube-video hieronder:

 

De actiefilm is op Netflix te zien

Deze film is vanaf 28 november 2023 dus op Netflix te zien. In de film zijn bekende acteurs als Morgan Freeman, Josh Hutcherson, Greg Germann, Lovie Simone, Jeff Chase, Bevin Bru en Sammi Rotib te zien. Op IMDb scoort de film een 5.3 van de 10 sterren, een niet al te denderende score dus. Op Rotten Tomatoes is te zien dat hij 13% op de tomatometer van de critici scoort, en 53% als publieksscore. Wederom niet heel positief. Een van de critici zegt er het volgende over: “Delen van de film zijn redelijk vermakelijk, maar je moet voorbij een overvloed aan onzinnig materiaal en overdreven vergezochte ontwikkelingen kijken.”

Toch zijn de meningen niet alleen maar slecht, want bij veel kijkers valt de film wel goed in de smaak. Hieronder een paar X reacties(voorheen Twitter):