1. BEAMS x Diadora – N9000

Eerder zag je al hoe de Italiaanse running specialist Diadora een samenwerking aanging met Footpatrol. Nu is het de Japanse sneaker boutique BEAMS die een collab met ze aan gaat. En hoewel dat snel achter elkaar is, vinden wij dat helemaal niet erg. Het N9000 model krijgt een luxuees uiterlijk door het gebruik van mooie leer soorten en hoogstaand suède. Een helder witte mid sole onderscheidt de gum sole van de oranje upper. Ons Hollands oranje is deze winter goed vertegenwoordigd in de sneaker scène. De BEAMS x Diadora N9000 kwam afgelopen zaterdag uit in beperkte oplage.

diadora n9000 beams sneakers winter manman diadora n9000 beams sneakers winter manman 1

2. Adidas – Gazelle Solid Grey

Hoewel de Gazelle dit jaar in verschillende kleuren verkrijgbaar was, kiest het Duitse sportmerk er deze winter voor om het wat subtieler aan te pakken. Met de Solid Grey brengen zij een sterke all rounder die bij je gehele garderobe past. Net zoals alle andere Gazelle’s heeft ook dit model een suède upper van varkensleer. Voor het model zijn slechts twee kleuren gebruikt: donker grijs en wit, wat het model een nog klassieker uiterlijk geeft. Koop jouw paartje nu bij JD of andere Adidas Originals retailers.

adidas gazelle solid grey man man sneakers adidas gazelle solid grey man man sneakers 1

3. Nike – Flyknit Racer Rough Green

Een van de meest comfortabele schoenen: de Flyknit Racer. De runner is gemaakt, met de intentie zo min mogelijk afval te hebben en toch een lange levensduur. Als je goed kijkt zie je namelijk dat de sneaker volledig knitted is en enkel aan de zool gelijmd is. Nog een voordeel hiervan is het gave pattern en het gemeleerde groen met wit. Groen is een absolute go-to dit seizoen, dus wij moedigen deze release alleen maar aan! De sneakers zijn hier verkrijgbaar op de Nike site.

Nike-flyknit-racer-rough-green-man-man-kleur-sneaker-schoenen--1200x545-c Nike-flyknit-racer-rough-green-man-man-kleur-sneaker-schoenen-3

4. Size? x Vans – Old Skool Wool

Zoals gezegd, zou ik 5 winter sneakers selecteren. En Vans zorgt ervoor dat je hun populaire low-top stijl ook in met de koude dagen kunt dragen. De UK sneaker retailer Size? is heeft een classy draai gegeven aan het populaire Vans Old Skool model, door ze in wol te wikkelen. Het model wordt in een grove wol soort uitgebracht, wat hem een mannelijke look geeft, zeker in de kleuren zwart, staal/grijs en bieten rood, in combinatie met een zwarte midsole. De sneakers zijn exclusief te koop bij Size? zowel online als in store.

size-vans-old-skool-wool-man man size-vans-old-skool-wool-man man 1

5. Adidas Yeezy – Boost 350 V2 Black/White

Voor liefhebbers: de Yeezy Boost 350 V2 dropt op 17 December, net op tijd voor de feestdagen. De schoen zal in een aanmerkelijk grotere hoeveelheid uitkomen dan zijn vorige edities en daarmee zal Kanye zijn beloftes inlossen: dat er voor iedereen die de sneakers echt wilt genoeg paartjes zijn. De sneakers zijn geprijsd op €220 en dat is een hele hoop geld, maar zal nog altijd minder zijn dan wanneer je ze tweedehands koopt.

yeezy 350 sneakers winter man man sneakers winter yeezy 350 december man man

Wil je het jaar in stijl afsluiten, dan zul je netjes op het Kerstdiner bij je schoonouders moeten verschijnen. Deze tips helpen jou een handje om een goede outfit uit te kiezen.