Een volwaardige thuis gym met dit Kickstarter-project

Een thuis gym is misschien wel het meest ideale wat er is. Sommige mensen vinden het ook niks en hebben echt dat gevoel van de sportschool nodig. Zweet, drukte en harde muziek. Maar voor de mensen die thuis sporten helemaal niet erg vinden, is dit de ideale oplossing.

Je kan met dit bed jouw eigen slaapkamer omtoveren tot een echt krachthonk. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bed inklappen en vastmaken, en je thuis gym is klaar voor gebruik. Je kan je dips en je pull-ups gemakkelijk in dit krachthonk doen. Deze lichaamsgewicht oefeningen zijn ideaal om sterker mee te worden.

thuis sporten
foto via PIVOT

Van je bed een krachthonk maken en thuis sporten

Naast pull-ups en dips is er zo veel meer mogelijk met dit bed. Je kan er dus ook een volledig squatrek van maken. Als je een bankje koopt, dan kan je ook nog eens jouw bench press doen in je eigen slaapkamer. Aan de pull-up bar kan je ook eventueel een zak hangen om jouw kickboks kwaliteiten omhoog te werken en je conditie te trainen met een zaktraining. Al deze mogelijkheden in één bed is echt geniaal en het neemt geen extra ruimte in. Ideaal voor als jouw appartement niet zo groot is maar je wel thuis wilt sporten.

Als je klaar bent met thuis sporten, kan je jouw gewichten onder het bed laten liggen en je bed simpelweg terugklappen. Zo heb je meteen ook alles opgeruimd en kan je het de volgende dag meteen weer gebruiken. Ben je nog niet helemaal thuis in de krachttraining? Check dan even deze oefeningen en schema voor een optimale spiergroei. Zo weet je zeker dat je het goed doet en kan je optimaal gebruik maken van jouw nieuwe Kicktarter bed van PIVOT. Slaap en train lekker mannen.