10 dagen niet eten en alleen water drinken

De YouTuber heeft tien dagen niks gegeten. The Unlazyway laat per dag zien hoe het met hem gaat. Dag één van het vasten gaat hem goed af. Hij ervaart nog geen problemen. Dag twee wordt al een stuk zwaarder. Jonne merkte dat hij zich heel vermoeid ging voelen. Ook had hij last van concentratieproblemen en energiedipjes.

 

The Unlazyway laat per dag zien wat hij ervaarde tijdens het fasten. Vanaf dag drie kreeg hij meerdere symptomen van het afkicken van eten. Hij benoemde de problemen in zijn video. Jonne zag overal eten, kreeg koude handen, te weinig slaap, het gevoel dat hij steeds flauw ging vallen en hoofdpijn. Het gevoel dat hij steeds ging flauw vallen werd met de dagen erger. Ook keek hij veel video’s waar ze aan het eten zijn. The Unlazyway wilde alles proeven wat hij zag.

 

Op dag vijf besloot hij extra supplementen te eten. De supplementen waren kalium, natrium en magnesium. Kalium is een belangrijke rol bij de geleiding van zenuwprikkels en het zorgt samen met natrium voor een goede waterhuishouding in het lichaam. Het tweede supplement bevatte natrium. Natrium is belangrijk voor het regelen van de vochtbalans in het lichaam, het regelen van de bloeddruk en voor een goede werking van spier- en zenuwcellen. Als laatste slikte hij magnesium, het draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Wat waren de effecten van het vasten?

Na tien dagen mocht de YouTuber weer genieten van eten. Hij laat de before en after informatie zien over zijn lichaam. Zijn gewicht was eerst 85,3 kg. Hij is 8 kg afgevallen en woog daarna dus 77,2 kg. Zijn vetpercentage was met 0,4 kg toegenomen. Van 6,1 kg naar 6,5 kg. Zijn spiermassa is van 45 kg naar 40,1 kg gegaan. Theunlazyway zijn BMI is met 2,2 verminderd. Hij had een BMI van 23,4 en is naar 21,2 gegaan.

Het meeste wat er veranderde, was zijn verschijning qua gezicht. Zijn hoofd was heel erg afgeslankt. Hij vertelde aan het einde dat hij het vasten niet deed om het afvallen. Hij was benieuwd of hij kon functioneren zonder eten. Zijn conclusie is dan ook dat het kan.

Check ook YouTuber MrBeast geeft miljoenen uit en bouwt Squid Game in het echt na.